מאפינס בננה קראנץ
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בננות, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס קראנץ בננן שיבולת שועל, מאפינס בננה קראנץ, ו מאפינס בננה קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו 18 כוסות מאפין גדולות עם ספינות נייר. לנפות את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
מערבבים את הביצים, החלב, הוניל, ואת הבננות פירה, ומוסיפים אותם לתערובת קמח וחמאה. לגרד את הקערה ולהתמזג היטב. אל תגזים.
מקפלים את בננות חתוכות לקוביות, אגוזי מלך, גרנולה, וקוקוס לתוך הבלילה. כפית את הבלילה לתוך ספינות הנייר, מילוי כל 1 לחלק העליון. למעלה כל מאפין עם שבבי בננה יבשים, גרנולה, או קוקוס, אם תרצה בכך.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד צמרות חומות קיסם יוצא נקי. מגניב מעט, להסיר מן המחבת, ומגישים.