מאפינס דלעת החמאה של פראן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו את מאפינס דלעת החמאה של פראן. מתכון זה מכיל 15 מנות עם 167 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, חמאה, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון ספונקולרי של 34% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חטיפי פיסטוק דלעת חמאה ללא גלוטן , דלעת חמאה אפויים ופרצ'ינים , ומרק דלעת חמאה ותפוחים .
הוראות
מניחים סיר אדים לתוך סיר וממלאים במים עד מתחת לתחתית סיר הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים את דלעת החמאה, מכסים ומאדים עד לריכוך, כ-25 דקות. מועכים את הדלעת עם מועך תפוחי אדמה בקערה ומצננים לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 15 כוסות מאפינס או מרפדים בנייר מאפינס.
מקציפים חמאה וסוכר יחד בקערה עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אוורירית, 3 עד 5 דקות. טורפים פנימה ביצים, אחת בכל פעם, עד שהתערובת מתקבלת קצף.
יוצקים חלב לאט לתערובת החמאה תוך כדי הקצפה.
מקפלים פירה, סודה לשתייה ואגוז מוסקט לתערובת החמאה. מקפלים קמח לתערובת הדלעת, מקפלים מתחתית הקערה למעלה.
יוצקים את הבלילה לכוסות מאפינס מוכנות.
אופים מאפינס בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא נקי, 18 עד 20 דקות.