מאפינס דלעת זנגביל כפול עם אגוזי פקאן מסוכרים מתוקים
מאפינס דלעת זנגביל כפול עם אגוזי פקאן מסוכרים מתוק הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-33 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סוכר מגורען, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פאמקין-מאפינס כתומים עם פקאן, זנגביל מסוכר וצימוקים, פשטידת דלעת עם אגוזי פקאן מסוכרים, ו פודינג דלעת עם אגוזי פקאן מסוכרים.
הוראות
תנור חום עד 177°. קו 15x10x1 אינץ מחבת עם נייר קלף בישול. תרסיס כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, לזרוק פקאן עם ביצה לבן עד מצופה היטב.
מוסיפים 3 כפות סוכר מגורען, 2 כפיות ג ' ינג ' ר הקרקע והמלח הכשר; לזרוק עד מצופה.
מורחים בשכבה אחת על מחבת מצופה קלף.
אופים 10 עד 12 דקות, ערבוב פעם אחת, עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. קוצצים גס; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח דלעת, ביצים, שמן, מים, 2 1/2 כוסות סוכר מגורען ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה. מערבבים בקמח, קינמון, סודה לשתיה, מלח, 1 כפית זנגביל טחון ואגוז מוסקט. מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי. מלא כוסות מאפין 3/4 מלא. מעל כל כוס מאפין עם 2 כפיות פקאנים מסוכרים.
אופים 23 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת למתלה קירור.