מאפינס דלעת קר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס דלעת קר. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל, עוגיות דלעת קר, ו עוגיות דלעת קר.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. ספריי 12 פחיות מאפין עם תרסיס בישול הוסיף קמח או קו עם מצעים נייר.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, תבלין פשטידת דלעת, ומלח יחד ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, לטאטא יחד חמאה מומסת, שמן, סוכר חום, דלעת, חלב חמאה, ביצים, וניל וצ ' יפס.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת ומערבבים עד רק בשילוב.מחלקים הבלילה בין 12 כוסות מאפין.
אופים עד מפרט עץ יוצא נקי, על 20 דקות. מגניב על מתלה במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן פחיות מאפין ולתת מגניב לחלוטין.
מערבבים את החמאה המומסת ואת אבקת הסוכר יחד, ציפוי הסוכר עם חמאה כמיטב יכולתך-תערובת יהיה עבה וגושי. מערבבים בוניל.
מוסיפים 1 כף חלב ומערבבים היטב. המשך להוסיף חלב 1 כפית בכל פעם עד שאתה מקבל זיגוג כי הוא דק מספיק כדי לטפטף אבל לא כל כך דק זה יתפשט כאשר טפטף.
טפטוף הדובדבן על מאפינס מקורר. פיזרתי עוד צ ' יפס למעלה.*** אם אין לך תבלין עוגת דלעת, אתה יכול להחליף עוד 1/2 כפית קינמון טחון, 3/8 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע, קמצוץ של allspice וקמצוץ של שיני.