מאפינס חמוציות-תפוז
מאפינס חמוציות-כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך חלב אורז, חמוציות, זרעי פשתן טחונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו מאפינס חמוציות-תפוז, מאפינס אוכמניות כתומות, ו מאפינס תפוזים חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
שימו את החמוציות בקערה ושפכו עליהם מים חמים וצוף אגבה. מערבבים ומניחים בצד לפחות 15 דקות כדי לאפשר את חמוציות כדי לנפח. מחממים התנור ל 400ºF. לרסס את מחבת מאפין עם תרסיס שאינו מקל או להשתמש במחבת סיליקון או מאפין liners. בקערה גדולה, מערבבים יחד את החומרים היבשים: קמחים, זרעי פשתן, סוכר, מחליף ביצים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת, מערבבים יחד מיץ תפוזים, סויה, רוטב תפוחים, וניל וגרידת תפוזים. מסננים את הנוזל מן החמוציות לתוך החומרים הנוזליים. הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ולהוסיף נוזל. מערבבים רק עד כל הקמח הוא רטוב,לא מערבבים יתר על המידה. מערבבים באוכמניות ואגוזים. הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן.
אופים במשך 12 עד 16 דקות או עד קיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין אחד יוצא נקי.
הסר מחבת מאפין למתלה תיל. מגניב במשך 5 עד 10 דקות לפני הסרת מאפינס בזהירות מכוסות. עושה על 14-16 מאפינס בגודל רגיל.