מאפינס לבה שוקולד
מאפינס לבה שוקולד דורש על 32 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מאפינס לבה שוקולד, מאפינס לבה שוקולד מקסיקני, ו עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים קערת מתכת קטנה על סיר עם מים רותחים. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה. מערבבים וניל.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב סוכר, קמח ומלח. לנפות אלה לתוך השוקולד ומערבבים היטב עם מערבל יד חשמלי.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, משלבים באופן מלא כל ביצה לפני הוספת הבא. הכה בגבוה עד הבלילה הוא שמנת ובהיר בצבע, כ 4 דקות. תערובת צינה.
מעיל העליון וכל כוס של מאפין פח עם חמאה. אבק עם אבקת קקאו ולנער עודף. תערובת כפית למחבת באמצעות סקופ 4-אונקיה או מצקת.
אופים במשך 10 עד 11 דקות. Outsides צריך להיות כמו עוגה ומרכזים צריכים להיות דביקים.
בעוד מאפינס בתנור, להמיס את הגלידה בסיר קטן. מערבבים באבקת האספרסו.