מאפינס לחם תירס עם חמאה
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: לחמאה של קאלי מאפינס לחם תירס, לחמאה ללא גלוטן מאפינס לחם תירס, ו מאפינס לחם תירס של פמלה: חלב חמאה ווניל תות.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, סודה.
מערבבים ביצים, חלב חמאה, דבש ושמן; מוסיפים לאט את החומרים יבשים.
יוצקים לתוך כוסות מאפין שאינו מקל, מה שהופך אותם כשני שלישים מלאים.
אופים עד הזהב, על 20 עד 25 דקות.
הסר את המאפינס מן המחבת מגניב לחלוטין.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS