מאפינס מרנג לימון
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, מאפינס מרנג לימון עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבקת אפייה, קליפת לימון, חמאה ויוגורט. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 13%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, ו פאי מרנג לימון מאייר עם קרום עוגיות לימון ג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה גדולה חמאת שמנת ו -2 / 3 כוס סוכר עד שהיא בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים יוגורט, מיץ לימון, לקלף לחלץ.
בקערה אחרת מקציפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מוסיפים לתערובת מוקרמת; מערבבים רק עד לחות. ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר מלאות בשלושה רבעים.
אופים 17-19 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז מגיע נקי.
מוציאים מהתנור. הגדל את הגדרת התנור ל -400 זָהוּב.
בינתיים, בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל הוספה עד להמסת הסוכר. המשך להקציף עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות.
מורחים או מקטיפים מרנג על מאפינס.
אופים 6-8 דקות יותר או עד שהמרנג מזהיב.
מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
מגישים חם. מקררים שאריות.