מאפינס סובין תפוח הוא לקטו אובו צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. אם יש לך ציפורן טחונה, קמח, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מאפינס סובין קינמון תפוחים / בלילת מאפינס סופר סובין, פוסט צימוקים סובין תפוחים רוטב סובין דגנים מאפינס, ו מאפינס סובין תפוחים לשניים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת מטגנים תפוחים בחמאה עד שהם רכים, כ -10 דקות.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב מרכיבים יבשים; מערבבים לתערובת תפוחים רק עד להרטבה. מכניסים למקרר לכלי מכוסה היטב למשך 24 שעות לפחות (הבלילה תהיה סמיכה מאוד). ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר שלושה רבעים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
4
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד שמבחן המאפינס נעשה. מצננים במחבת 10 דקות לפני שמוציאים לרשת.