מאפינס קישואים מלוחים
מאפינס קישואים מלוחים דורשים בערך שעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 ומחירו 44 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 177 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . זה עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. 167 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות, בצל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאפינס תירס ועירית מלוחים , מאפינס קישואים בננה ומאפינס קישואים לימון .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים 16 כוסות מאפינס או מרפדים בנייר.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד שהבצל שקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות המיובשות ומסירים מהאש; להעביר למעבד מזון.
מוסיפים את הקישואים והפלפל האדום הקלוי לתערובת העגבניות; דופקים את התערובת מספר פעמים עד לקצוץ דק.
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח תירס, קמח מלא, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, פלפל, בזיליקום ואורגנו יחד בקערה.
בקערה גדולה נפרדת מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית באמצעות מערבל חשמלי; טורפים פנימה את הביצים, אחת אחת. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, החלב, רוטב הפלפל החריף וכף שמן זית.
מערבבים מחצית מתערובת הקמח לתוך תערובת החמאה עד שכמעט נטמע; מוסיפים את שאר תערובת הקמח ומערבבים כמה פעמים רק כדי לערבב. מערבבים את תערובת הקישואים. מזלפים את הבלילה לתוך כוסות המאפינס המוכנות עד שהיא כמעט מלאה.
מפזרים על כל כוס מאפין כ-1 כפית גבינת פרמזן מגוררת, אם רוצים.
אופים את המאפינס בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 35 עד 40 דקות. מניחים להתקרר 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות.