קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש צלוי כתום יווני

כבש צלוי כתום יווני
כבש צלוי כתום יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 701 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לך אורגנו, מיץ תפוזים, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כבש צלוי יווני, כבש צלוי בסגנון יווני, ו בסגנון יווני צלוי רגל של כבש עם תפוחי אדמה קלויים לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
בקערה גדולה, להקציף יחד את מיץ התפוזים, חרדל, שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך הקערה כדי מעיל עם תערובת מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת, ומניח אותם למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
חותכים חריצים לתוך בשר כבש, ודוחפים את שיני השום לתוך החריצים. לשפשף את תערובת מיץ תפוזים הנותרים מקערה בכל רחבי הטלה, ומניחים את הטלה על גבי תפוחי האדמה במחבת הצלייה. אם יש כל תערובת מיץ תפוזים שנותרו, לשפוך אותו על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
צלי בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים והכבש מבושל בינוני, כ 1 שעה. מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C). בדוק כל 20 עד 30 דקות תוך צלייה, ולהוסיף קצת מים חמים אם אתה מוצא את תפוחי האדמה מתייבשים. אם הכבש מסיים לבשל לפני תפוחי האדמה, מסירים את הכבש ללוח חיתוך או מגישים מגש ומכסים בנייר כסף בעוד תפוחי האדמה ממשיכים לאפות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות