כבש צלוי כתום יווני
כבש צלוי כתום יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 701 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לך אורגנו, מיץ תפוזים, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כבש צלוי יווני, כבש צלוי בסגנון יווני, ו בסגנון יווני צלוי רגל של כבש עם תפוחי אדמה קלויים לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, להקציף יחד את מיץ התפוזים, חרדל, שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך הקערה כדי מעיל עם תערובת מיץ תפוזים.
הסר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת, ומניח אותם למחבת צלייה גדולה.
חותכים חריצים לתוך בשר כבש, ודוחפים את שיני השום לתוך החריצים. לשפשף את תערובת מיץ תפוזים הנותרים מקערה בכל רחבי הטלה, ומניחים את הטלה על גבי תפוחי האדמה במחבת הצלייה. אם יש כל תערובת מיץ תפוזים שנותרו, לשפוך אותו על הכבש.
צלי בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים והכבש מבושל בינוני, כ 1 שעה. מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C). בדוק כל 20 עד 30 דקות תוך צלייה, ולהוסיף קצת מים חמים אם אתה מוצא את תפוחי האדמה מתייבשים. אם הכבש מסיים לבשל לפני תפוחי האדמה, מסירים את הכבש ללוח חיתוך או מגישים מגש ומכסים בנייר כסף בעוד תפוחי האדמה ממשיכים לאפות בתנור.