מאפינס קציץ בשר עם רוטב ברביקיו
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכוני ברביקיו לקופסת המתכונים שלך, מאפינס קציצות בשר עם רוטב ברביקיו עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -39 גרם חלבון , 72 גרם שומן ובסך הכל 1119 קלוריות . , מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. הוא עובד היטב כארוחת בוקר. 637 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה בייבי יוקון זהב, רוטב ברביקיו מעושן, פירורי לחם ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 95% . מתכונים דומים: מאפינס ברביקיו ללא גלוטן , קציץ בשר עם רוטב ברביקיו אוכמניות , וקציץ הודו מזוגגים ברוטב ברביקיו .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
שים בשר בקר טחון לתוך קערה גדולה. מכניסים בצל וסלרי למעבד מזון.
חותכים את הפלפל לחצי, קורעים את הגרעינים וזורקים אותם לקערת האשפה שלך.
חותכים את הפלפל לכמה חתיכות ומוסיפים למעבד המזון. דוחפים את להבי המעבד כדי לקצוץ דק את הירקות לחתיכות קטנות מאוד ואז מוסיפים אותם לקערת הבשר.
מוסיפים לקערה ביצה, טרופה עם חלב, פירורי לחם ותבלין גריל. לאחר מכן, ערבבו יחד את רוטב הברביקיו המעושן, הסלסה ורוטב ווסטרשייר.
יוצקים מחצית מתערובת הרוטב לקערה עם תערובת קציצות הבשר.
מערבבים את קציץ הבשר יחד עם הידיים. לְהִתְרַחֵץ.
מברישים תבנית של 12 מאפינס (חצי כוס כל אחת) בשמן צמחי או שמן זית כתית מעולה. השתמש בכף גלידה כדי לעזור לך למלא בשר בכל פח. מעל כל כיכר בשר יש כף של רוטב נוסף.
חותכים 1 מאפין כדי לבדוק שהאמצע מוכן. בזמן אפיית מאפינס קציץ בשר, מכינים שעועית ירוקה במיקרוגל.
מגישים גם קציץ בשר עם תפוחי אדמה מרוסקים וגבינת שמנת בצד.
מניחים בייקון בין מגבות נייר ומכניסים למיקרוגל 60 שניות בגובה גבוה. מצננים בייקון וקוצצים או מפוררים.
מניחים שעועית ירוקה בקערה ומטפטפים שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל. מכסים את הקערה בצורה רופפת בניילון נצמד ושעועית ירוקה במיקרוגל בחום גבוה למשך 5 דקות, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
מסירים את העטיפה ומעלים את השעועית הירוקה עם בייקון מפורר.
מרתיחים תפוחי אדמה עד שהם רכים, 15 דקות. בזמן שהמים רותחים וכאשר תפוחי האדמה מתבשלים, אתה יכול לעבוד על מתכון קציץ הבשר.
כאשר תפוחי האדמה רכים, מסננים אותם ומחזירים אותם לסיר החם כדי שיתייבשו מעט. מועכים תפוחי אדמה עם חצי-חצי או חלב בעזרת מועך תפוחי אדמה.
מוסיפים פנימה את גבינת השמנת ומרסקים עד שהגבינה נמסה לתוך תפוחי האדמה. לאחר מכן מוסיפים עירית ובצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל, לפי טעמכם.