מאפינס רסק תפוחים של אמא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס רסק תפוחים של אמא. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, קינמון, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, מאפינס שיבולת שועל, ו מאפינס רסק תפוחים-שיבולת שועל.
הוראות
מערבבים חמאה, סוכר, רסק תפוחים וביצה. בקערה נפרדת, לשלב קמח, סודה לשתייה, קינמון, שיני ומלח; מערבבים לתוך תערובת חמאה רק עד לחלח. מערבבים בצימוקים. מלאו כוסות מאפין מרופדות בנייר 3/4 מלא; מפזרים ציפוי פירור.
אופים ב 350 מעלות במשך 25 עד 30 דקות.
ציפוי פירור: למזג את כל החומרים עד מתפורר.