מאפינס שטרויזל קראן-כתום
ניתן להכין מאפינס קראן-כתום שטרויזל במתכון תוך כ-40 דקות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 80 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-2 גרם שומן כל אחת. תמורת 21 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כארוחת בוקר לא יקרה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, סוכר, ביצה וקינמון טחון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10%. ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מאפינס קראן-כתום, מאפינס סובין קראן-כתום ומאפינס שטרויזל תפוזים-שקדים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת פירורית, כ-2 דקות. טורפים פנימה ביצה. טורפים פנימה את החלב, רסק התפוחים והוניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתוך תערובת החמאה רק עד להרטיב. מקפלים פנימה חמוציות וקליפת תפוז.
מצפים כוסות מאפינס בספריי בישול; ממלאים שלושה רבעים בבלילה. לציפוי, מערבבים את הקמח, הסוכר החום והקינמון בקערה קטנה.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
אופים ב-400 מעלות במשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.