מאפינס שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס תפוחים שיבולת שועל. והוא מספק כ 25 מנות . מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב תפוחים, ביצים, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מאפינס תפוחים שיבולת שועל, מאפינס שיבולת שועל, ו מאפינס שיבולת שועל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו 12 כוס מאפין פח עם מצעים נייר או ערפל עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. מערבבים בשיבולת שועל. בקערה בינונית, להקציף יוגורט, רוטב תפוחים, שמן, ביצה ווניל. מערבבים תפוחים לתוך תערובת יוגורט.
מוסיפים תערובת יוגורט לתערובת קמח ומערבבים עד רק רטוב.
מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין.
אופים עד הזהב וקיסם מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי, 22 עד 24 דקות.
תן מגניב במחבת 5 דקות, ואז להפוך מאפינס כדי rack כדי מגניב לחלוטין.
מערבבים סיידר או מיץ לימון וסוכר ממתקים עם מזלג עד חלקה.
טפטוף מעל מאפינס מקורר ולתת לעמוד עד סט, 15 עד 20 דקות.