מאפינס שיבולת שועל אגוז אוכמניות
מאפינס שיבולת שועל אגוז אוכמניות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם מלח, תחליף ביצה, גרנולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס שיבולת שועל סובין, מאפינס סובין אוכמניות, ו מאפינס סובין אוכמניות הטובים ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו 12 מחבת מאפין כוס עם ספינות מאפין נייר, וספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים את סובין שיבולת השועל, קמח, סוכר חום, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון ומלח. בקערה נפרדת, למזג את רסק התפוחים, תחליף ביצה, שמן קנולה, ותמצית וניל. מערבבים היטב את תערובת רסק התפוחים לתוך תערובת הקמח. מקפלים באוכמניות ופקאנים. כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
מפזרים בלילה עם גרנולה, ולחץ גרנולה קלות כדי להפוך אותו מקל.
אופים 18 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך מאפין יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.