מאפינס שיבולת שועל אוכמניות
מאפינס שיבולת שועל אוכמניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 171 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. נסו מאפינס שיבולת שועל אוכמניות, מאפינס אוכמניות שיבולת שועל, ו אוכמניות-מאפינס שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; דופק 5 עד 6 פעמים עד שיבולת שועל דומה ארוחה גסה.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמחים ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) לשיבולת שועל בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים חלב חמאה, שמן, קליפה וביצים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
לזרוק פירות יער עם 2 כפות קמח, בעדינות לקפל אותם לתוך הבלילה.
הבלילה כפית לתוך 16 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול; מפזרים הבלילה עם 2 כפות סוכר מגורען.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מהמחבתות באופן מיידי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.