מאפינס תפוזים-שיבולת שועל טעימים
מאפינס טעימים תפוזים-שיבולת שועל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 128 קלוריות . תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, גרידת תפוז, צימוקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מאפינס שיבולת שועל תפוז אוכמניות , מאפינס שיבולת שועל תפוז מנדרינה ומאפינס שיבולת שועל גזר תפוז בריא .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפינס או מרפדים בנייר מאפינס.
מערבבים את שיבולת השועל, הקמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה וצימוקים יחד בקערה; לְהַפְרִישׁ. טורפים את הביצה בקערה יחד עם גרידת התפוז ושמן הקנולה.
טורפים פנימה את החלב ומערבבים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין גביעי המאפינס המוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-20 דקות.
מוציאים את המאפינס מהתנור. מערבבים את מיץ התפוזים יחד עם 1 כף סוכר עד שהסוכר נמס.
מטפטפים 1 כפית מתערובת זו על כל מאפין, מוציאים מתבנית המאפינס ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.