תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Brining ועישון טורקיה חג ההודיה שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 781 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, טורקיה, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Brining תרנגול הודו עם רוטב סויה, גביני הודו נאגטס עם צ'יפס עישון, ו תמלחת טורקיה תפוח ועשב (עם הדרכה צעד אחר צעד עבור Brining) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש היטב עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מערבבים את כל החומרים במי מלח בסיר גדול ומערבבים עד שהמלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים את טורקיה במיכל שיאפשר לה להישאר שקועה במי מלח, סיר מרק עמוק או דלי מזון כיתה עובד היטב עבור זה, ויוצקים במי מלח.מכסים את טורקיה ומקררים 24-36 שעות. (טיפ: הניחו את תרנגול ההודו בצידנית מבודדת גדולה עם קרח וחסכו למקרר מקום.) כאשר אתה מוכן להתחיל לעשן את טורקיה, להסיר אותו מן המלח, לשטוף מבפנים ומבחוץ עם מים מתוקים ויבש היטב.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מניחים את השד הודו בריין בצד על מתלה חוט במחבת צלייה שיתאים לתוך המעשן שלך או barbecue.In קערה קטנה, לשלב את מרכיבי לשפשף ולשפשף את החלק הפנימי והחיצוני של טורקיה עם הדבק מתובל. לזרוק את תערובת תיבול בקערה ולמלא את שני חללים באופן רופף.מסבך את תרנגול הודו בר, מאבטח את הפתחים עם שיפודים או מחט וחוט, ומניח מדחום בשר בחלק העבה ביותר של בשר הירך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שים את ההודו לתוך 400 מעלות f מעשן או ברביקיו במשך כ 30 דקות. (אם המעשן שלך לא מקבל את זה חם, לשים אותו בסביבה הגבוהה ביותר האפשרית.) להביא את הטמפרטורה עד 240-260 מעלות F ולשמור על טמפרטורה כי לאורך כל זמן העישון. לבשל במשך כ 30 דקות לכל פאונד, או עד מדחום הבשר קורא 165 מעלות f כ 6-7 שעות עבור טורקיה 12-15 פאונד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק