קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש

מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש
לבשל את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי שומר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת, ו מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-275 ° F. מסדרים את חצאי העגבניות, חותכים בצד, על תבנית אפייה גדולה ומטפטפים עליהם את שמן הזית. מפזרים את פרוסות השום וזרעי שומר על העגבניות, ומתבלים בזרימת מלח נדיבה וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
צולים את העגבניות במשך 3 עד 4 שעות, או עד שהם החלו להתמוטט והם מקורמלים אבל לא יבשים. הם צריכים להיות קצת מצטמק אבל עדיין נראה עסיסי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
תן להם לשבת עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד. ואז קוצצים אותם בגסות ומעבירים אותם לקערת הגשה מחוממת, יחד עם כל שמן ומיצים שנותרו במחבת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הפסטה, מערבבים כדי להפריד את האטריות, ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מעבירים את הפסטה לקערת ההגשה ומוסיפים עליה את חתיכות הרוביולה. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה, עגבניות, וגבינה ביסודיות, דואג לשבור את כל חתיכות גדולות של גבינה שנדבקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להוסיף קצת מי בישול חם לקערה כדי לעזור להמיס את הגבינה קצת אבל לא יותר מדי—אתה רוצה כמה חתיכות שם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים באופן מיידי.