מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש
לבשל את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי שומר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת, ו מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-275 ° F. מסדרים את חצאי העגבניות, חותכים בצד, על תבנית אפייה גדולה ומטפטפים עליהם את שמן הזית. מפזרים את פרוסות השום וזרעי שומר על העגבניות, ומתבלים בזרימת מלח נדיבה וכמה טחנות פלפל.
צולים את העגבניות במשך 3 עד 4 שעות, או עד שהם החלו להתמוטט והם מקורמלים אבל לא יבשים. הם צריכים להיות קצת מצטמק אבל עדיין נראה עסיסי.
תן להם לשבת עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד. ואז קוצצים אותם בגסות ומעבירים אותם לקערת הגשה מחוממת, יחד עם כל שמן ומיצים שנותרו במחבת. תתחמם.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים כדי להפריד את האטריות, ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מעבירים את הפסטה לקערת ההגשה ומוסיפים עליה את חתיכות הרוביולה. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה, עגבניות, וגבינה ביסודיות, דואג לשבור את כל חתיכות גדולות של גבינה שנדבקים זה לזה.
להוסיף קצת מי בישול חם לקערה כדי לעזור להמיס את הגבינה קצת אבל לא יותר מדי—אתה רוצה כמה חתיכות שם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.