קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש

מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש
לבשל את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, זרעי שומר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת, ו מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-275 ° F. מסדרים את חצאי העגבניות, חותכים בצד, על תבנית אפייה גדולה ומטפטפים עליהם את שמן הזית. מפזרים את פרוסות השום וזרעי שומר על העגבניות, ומתבלים בזרימת מלח נדיבה וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
צולים את העגבניות במשך 3 עד 4 שעות, או עד שהם החלו להתמוטט והם מקורמלים אבל לא יבשים. הם צריכים להיות קצת מצטמק אבל עדיין נראה עסיסי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
תן להם לשבת עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד. ואז קוצצים אותם בגסות ומעבירים אותם לקערת הגשה מחוממת, יחד עם כל שמן ומיצים שנותרו במחבת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הפסטה, מערבבים כדי להפריד את האטריות, ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מעבירים את הפסטה לקערת ההגשה ומוסיפים עליה את חתיכות הרוביולה. לזרוק בעדינות לשלב את הפסטה, עגבניות, וגבינה ביסודיות, דואג לשבור את כל חתיכות גדולות של גבינה שנדבקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
להוסיף קצת מי בישול חם לקערה כדי לעזור להמיס את הגבינה קצת אבל לא יותר מדי—אתה רוצה כמה חתיכות שם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מגישים באופן מיידי.