מבשלים את הספר: אגס אסייתי, אפרסמון וסלט שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: אגס אסיה, אפרסמון, סלט שקדים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אגס אסייתי, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו אגס אסייתי, אפרסמון וסלט שקדים, מבשלים את הספר: ענבים, שקדים וסלט רדיקיו עם זיתים שחורים, ו עבור אפרסמון מיידי ואסיאתית אגס קימצ'י (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להקציף מיץ ליים, שמן, דבש, מלח, קאיין עד מעורבב.
בקערה בינונית אחרת, מערבבים בעדינות חסה עם 1 עד 2 כפות. רוטב.
מוסיפים אגס, אפרסמונים ושקדים לקערה עם הרוטב שנותר ומערבבים בעדינות למעיל.
מחלקים חסה בין צלחות סלט. תערובת פירות כפית על גבי.