מבשלים את הספר: בייקון-פימנטו לחם גבינה
לבשל את הספר: לחם גבינת בייקון-פימנטו עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 311 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: גבינת פימנטו, מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: מיונז שומן חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מטגנים את הבייקון בחום מתון עד פריך.
מסננים על מגבות נייר, מתפוררים, ושומרים את השומן במחבת.
בקערה קטנה, לשלב את השמרים ומים ולתת הוכחה במשך כ 10 דקות.
בסיר בינוני, לשלב את 3 כפות קמח, שומן בייקון שמור, סוכר ומלח, בהדרגה לערבב את החלב, ומבשלים על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד עבה וחלק, על 10 דקות.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את עירית, גבינה, פימנטוס, מערבבים עד הגבינה נמסה, ולתת להתקרר מעט.
מוסיפים את תערובת השמרים לתערובת הגבינה, מערבבים, ומוסיפים בהדרגה את 3 כוסות הקמח, מכים במערבל חשמלי עד לקבלת קמח נוסף מספיק כדי ליצור בצק מוצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, פונים המעיל את פני השטח, לכסות עם מגבת או לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות באזור חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
אגרוף הבצק למטה, להעביר למחבת כיכר 9 על 5 על 3 אינץ', לכסות, ולתת לעלות שוב עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F.
מברשת את החלק העליון של כיכר עם חמאה מומסת ואופים עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח, 35 עד 40 דקות. הפעל על מתלה תיל ולתת מגניב.