מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט
מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 532 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו טרוטת סלמון, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: משמשים טורקיים ממולאים ביוגורט מתוק ועבה, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומברישים מחבת צלייה בשמן.
מערבבים את השקדים, יוגורט, מיץ לימון וכמון בקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומחלקים את התערובת בין חללי הדגים.
מברישים את הדגים בשמן, מניחים אותם במחבת הצלייה, ואופים במשך 30 דקות, או עד פתיתי הבשר בקלות.
מערבבים את השקדים, היין והיוגורט במחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 10 דקות.
מוסיף את הרצועות של פלפל ירוק וחום דרך.
מעבירים את הדגים למנה, שופכים עליהם את הרוטב ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.