קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט

מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט
מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 532 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו טרוטת סלמון, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: משמשים טורקיים ממולאים ביוגורט מתוק ועבה, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומברישים מחבת צלייה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מערבבים את השקדים, יוגורט, מיץ לימון וכמון בקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומחלקים את התערובת בין חללי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מברישים את הדגים בשמן, מניחים אותם במחבת הצלייה, ואופים במשך 30 דקות, או עד פתיתי הבשר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מערבבים את השקדים, היין והיוגורט במחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיף את הרצועות של פלפל ירוק וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
7
מעבירים את הדגים למנה, שופכים עליהם את הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.