קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט

מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט
מבשלים את הספר: דג סלמון ממולא עם שקדים ויוגורט נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 532 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו טרוטת סלמון, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: משמשים טורקיים ממולאים ביוגורט מתוק ועבה, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומברישים מחבת צלייה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את השקדים, יוגורט, מיץ לימון וכמון בקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומחלקים את התערובת בין חללי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברישים את הדגים בשמן, מניחים אותם במחבת הצלייה, ואופים במשך 30 דקות, או עד פתיתי הבשר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מערבבים את השקדים, היין והיוגורט במחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את הרצועות של פלפל ירוק וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מעבירים את הדגים למנה, שופכים עליהם את הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.