מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה
לבשל את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 350 גרם חלבון 234 גרם של שומן, וסך הכל 3614 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל קרקע גס, שיני שום, חזיר פיקניק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה, מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים, ו מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 163°. לקצץ את חזיר פיקניק, ולאחר מכן לחתוך אותו לתוך מלבן באותו אורך כמו tenderloin.
הסר את העלים מן הקורנית ומערבבים עם הפטרוזיליה.
מפזרים את התערובת על חזיר הפיקניק, ואז מפזרים את השום ואת הצלי. מתבלים היטב עם מלח.
מניחים את הפילה לאורך צד אחד של חזיר הפיקניק, ואז מגלגלים את החזיר בחוזקה. לקשור עם מיתר מטבח רול בפלפל.
צלי בתנור, פונה לעתים קרובות, במשך 2 שעות, עד קרמל מאוד. הצלי יכול להיאכל חם או קר.