מבשלים את הספר: לימון מתוק ופלים זית שחור
אם 21 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: לימון מתוק ופלים זית שחור יכול להיות עצום מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קינמון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: זית ומלפפון שחור Tramezzini, מבשלים את הספר: זית שחור מיני בליניס עם מסקרפונה ורודה, סלמון וסלק משומר, ו לבשל את הספר: תה מתוק לימון עוגת שחמט (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה בשליש העליון של התנור וארכב את החום עד 375 ° F.
מערבבים יחד את הקמח, זיתים, סוכר, אבקת אפייה, גרידת קינמון, ומלח בקערה בינונית.
לטאטא יחד את השמן והביצה, לשפוך את התערובת לתוך החומרים היבשים, ומערבבים עם הידיים עד שהבצק כבר לא נראה יבש ומחזיק יחד כאשר סחוט, 1 עד 2 דקות.
למלא קערה קטנה עם סוכר ולהגדיר בקרבת מקום. לצבוט 1 כף (כ 1 אונקיה) של בצק, לגלגל אותו בכדור, ומעייל אותו עם הסוכר.
מניחים אותו בפינה אחת של גיליון קלף לחתוך כדי להתאים את תבנית האפייה שלך, מניחים פיסת קלף אחרת על גבי, באמצעות מערוך, לגלגל את הכדור לתוך מעגל 3 1/2-4 אינץ', scant 1/16 אינץ ' עבה. הקצוות יהיו מרופטים; ככה הם צריכים להיות. חזור עם עוד 5 וופלים באותה צורה. הרם את הסדין העליון והחליק את הקלף עם העוגיות על תבנית האפייה.
אופים עד הוופלים הם פיפיות עם חום ו pebbled על גבי, 10 עד 12 דקות. החלק את הקלף על מתלה קירור חוט. חזור עם הבצק הנותר. לאחר התקרר, הוופלים ישמור במיכל אטום במשך כמה ימים, אבל אני בספק אם הם יישארו בסביבה כל כך הרבה זמן.