מבשלים את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי
לבשל את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 778 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, סטייק, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ארטישוקים עמוסים בחמאת אנשובי, לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini, ו מבשלים את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה.
הוראות
מערבבים את השום, אנשובי פילה, מלח ושמן זית במכתש ועלי ומחית למשחה חלקה.
מוסיפים את הפטרוזיליה וטוחנים עם העלי עד מעורבב היטב עם שום ואנשובי. לעבוד בחמאה ולהוסיף כמה טחנות של טחנת הפלפל. תניח בצד. לטעום ולהתאים את המלח (להוסיף עד עוד 1/8 כפית).
מחממים מחבת כבדה מעל חום גבוה. ללטף את הסטייקים יבש העונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל. עם קצות האצבעות, לחץ על התבלינים לתוך הסטייקים.
כאשר המחבת חמה, להוסיף את שמן קנולה.
לחמם רק מתחת לעישון ולהוסיף את הסטייקים, בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות המחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד עבור סטייקים נדירים בעובי 1 אינץ', 4 עד 5 דקות עבור סטייקים עבים יותר.
הסר את הסטייקים מהמחבת ומיד לגמוע 4 עד 6 כפות גדושות של החמאה מעל.
תן את שאר הבשר במשך כמה דקות, ואז לחתוך ולהגיש בבת אחת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.