קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מבשלים את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי

מבשלים את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי
לבשל את הספר: סטייק עם חמאת אנשובי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 778 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, סטייק, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ארטישוקים עמוסים בחמאת אנשובי, לבשל את הספר: Cannellini, צלף, לימון, אנשובי Crostini, ו מבשלים את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה.

הוראות

1
מערבבים את השום, אנשובי פילה, מלח ושמן זית במכתש ועלי ומחית למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מוסיפים את הפטרוזיליה וטוחנים עם העלי עד מעורבב היטב עם שום ואנשובי. לעבוד בחמאה ולהוסיף כמה טחנות של טחנת הפלפל. תניח בצד. לטעום ולהתאים את המלח (להוסיף עד עוד 1/8 כפית).
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מטחנת פלפלמטחנת פלפל
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מחממים מחבת כבדה מעל חום גבוה. ללטף את הסטייקים יבש העונה בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל. עם קצות האצבעות, לחץ על התבלינים לתוך הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר המחבת חמה, להוסיף את שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לחמם רק מתחת לעישון ולהוסיף את הסטייקים, בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות המחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד עבור סטייקים נדירים בעובי 1 אינץ', 4 עד 5 דקות עבור סטייקים עבים יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את הסטייקים מהמחבת ומיד לגמוע 4 עד 6 כפות גדושות של החמאה מעל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן את שאר הבשר במשך כמה דקות, ואז לחתוך ולהגיש בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.