מבשלים את הספר: סלט הלומי מטוגן
לבשל את הספר: סלט Halloumi מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לבשל את הספר: במיה מטוגנת, מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, ו מבשלים את הספר: עוף מטוגן צפון (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את הרוטב. מערבבים יחד את הדבש, מיץ לימון, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח עד בשילוב היטב, ואז לטאטא בשמן.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הבצל, מלפפון, עגבניות, זיתים, מנטה, פטרוזיליה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, פפריקה, וקצת מלח ופלפל. להרטיב את פרוסות halloumi מעט עם מים, במידת הצורך, ולאחר מכן לחץ אותם לתוך קמח מתובל לנער את כל עודף.
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את פרוסות ההאלומי על אש בינונית למשך כ-2 דקות בכל צד, עד לזהב ומעט רך בפנים.
לזרוק את הירקות סלט עם הרוטב, להפוך אותם עם הידיים שלך כדי לוודא שהכל מצופה קלות.
מחלקים את הסלט בין 4 צלחות, לשים 2 חתיכות של halloumi חם על כל אחד, ומגישים מיד.