עוגת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דבש. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, סורבה לימון כליווי, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: ללא גלוטן עוגת דבש קמח תירס עם קומפוט תות + דבש קצפת, עוגת דבש עם דבש פקאן קרמל, ו עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש.
הוראות
מחבתות עם תרסיס לא מקל. מחבתות עם 2 חתיכות של נייר קלף ונייר מעיל עם תרסיס nonstick.לנפות את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ג ' ינג ' ר allspice לקערה. הגדר בצד
מניחים את הביצים והסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף.הכה במהירות גבוהה עד התערובת היא קלה ורכה. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את הדבש, ואז את השמן.
מערבבים על נמוך במשך 2 1/2 דקות, ולאחר מכן על בינוני במשך 2 1/2 דקות.מקפלים את תערובת הקמח ביד בכמה תוספות, ערבוב היטב עם מרית.כפית את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות, חלוקת באופן שווה.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד כיפה, סט ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי. (הלחם ייסדק במהלך האפייה.) לא לפתוח את דלתות התנור עד עוגות יש כיפה, כמו זה יכול לגרום להם להתמוטט.לקרר את הכיכרות במחבתות שלהם על מדפים במשך 1 שעה.Unmold את הכיכרות על מדפים ולעטוף בחוזקה בניילון נצמד בזמן שהם עדיין מעט חמים כדי לשמר את הלחות, עד מוכן לשרת. בטמפרטורת החדר, העוגות יישארו טריות במשך שלושה ימים, או להקפיא אותם עד חודש אחד.