קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות55
מגזין

מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה

מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סלט נקניק עם Radicchio ו פריזה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך מלח כשר, רדיקיו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, מבשלים את הספר: ענבים, שקדים וסלט רדיקיו עם זיתים שחורים, ו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio.

הוראות

1
באמצעות מרגמה ועלי או סכין כבד, מועך את השום והמלח עד צורות הדבק. (אם באמצעות סכין, לרכך את השום עם המלח, ואז לרסק עם שטוח של הלהב.)
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הנקניק בשמן עד השחמה, על 5 דקות. אדוני בממרח השום והחומץ ומבשלים, מגרד את כל חתיכות משחימים עד השום הוא ריחני, עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את רדיקיו ופריזה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את תערובת הנקניקיות ואת טפטוף המחבת וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים מיד, תיבול עם יותר מלח ושמן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך