קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן

מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות שחור ולבן. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", שוקולד, "קונדיטוריה שוגר", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: עוגיות רוסיות בשחור לבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מדפי התנור למיקומים העליונים-בינוניים ותחתונים וחמם את התנור ל-350 ° F. קו 2 יריעות אפייה גדולות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 6 דקות. לנצח את הביצים, וניל, לימון תמצית עד בשילוב, כ -30 שניות, גירוד את הקערה ומכות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימוןתמצית לימון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך ומכה בשליש מתערובת הקמח, ואחריו חצי מהחלב. חזור עם מחצית מתערובת הקמח הנותרת, והחלב הנותר. הכה בתערובת הקמח הנותרת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
סקופ 1/4 כוס ערמות של הבלילה על דפי אפייה מוכנים, במרווחים כ 2 אינץ ' זה מזה. השתמש בחלק האחורי של כף או את האצבע טבולה במים כדי להחליק את צמרות העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים את העוגיות עד הקצוות רק מתחילים להפוך חום זהוב בהיר, על 15 דקות, מיתוג וסיבוב דפי אפייה באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לעוגיות להתקרר על דפי האפייה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה. חזור עם הבצק הנותר באמצעות סדינים אפייה מקורר, טרי מרופד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
8
עבור icings: להביא את סירופ תירס ומים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר את המחבת מהחום וקצף בסוכר ווניל של הממתקים עד חלקה. מדדו חצי מהציפוי לתוך קערה נפרדת והקציפו בשוקולד המומס ו-2 עד 4 כפות מים לפי הצורך עד לתערובת חלקה ומפיצה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים 2 מדפים גדולים על נייר קלף לניקוי קל.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
11
מורחים על 2 כפות של הדובדבן שוקולד מעל מחצית מכל עוגייה עם מרית קטנה, ואז לתת לשבת על מדפי החוט עד הדובדבן יש רק להגדיר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מורחים את הדובדבן וניל על חצי מכל עוגייה ולתת לשבת עד icings התקשחו, על 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק