מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות שחור ולבן. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", שוקולד, "קונדיטוריה שוגר", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: עוגיות רוסיות בשחור לבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מדפי התנור למיקומים העליונים-בינוניים ותחתונים וחמם את התנור ל-350 ° F. קו 2 יריעות אפייה גדולות עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 6 דקות. לנצח את הביצים, וניל, לימון תמצית עד בשילוב, כ -30 שניות, גירוד את הקערה ומכות לפי הצורך.
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך ומכה בשליש מתערובת הקמח, ואחריו חצי מהחלב. חזור עם מחצית מתערובת הקמח הנותרת, והחלב הנותר. הכה בתערובת הקמח הנותרת עד בשילוב.
סקופ 1/4 כוס ערמות של הבלילה על דפי אפייה מוכנים, במרווחים כ 2 אינץ ' זה מזה. השתמש בחלק האחורי של כף או את האצבע טבולה במים כדי להחליק את צמרות העוגיות.
אופים את העוגיות עד הקצוות רק מתחילים להפוך חום זהוב בהיר, על 15 דקות, מיתוג וסיבוב דפי אפייה באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על דפי האפייה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה. חזור עם הבצק הנותר באמצעות סדינים אפייה מקורר, טרי מרופד.
עבור icings: להביא את סירופ תירס ומים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
הסר את המחבת מהחום וקצף בסוכר ווניל של הממתקים עד חלקה. מדדו חצי מהציפוי לתוך קערה נפרדת והקציפו בשוקולד המומס ו-2 עד 4 כפות מים לפי הצורך עד לתערובת חלקה ומפיצה.
מניחים 2 מדפים גדולים על נייר קלף לניקוי קל.
מורחים על 2 כפות של הדובדבן שוקולד מעל מחצית מכל עוגייה עם מרית קטנה, ואז לתת לשבת על מדפי החוט עד הדובדבן יש רק להגדיר, על 15 דקות.
מורחים את הדובדבן וניל על חצי מכל עוגייה ולתת לשבת עד icings התקשחו, על 1 שעה לפני ההגשה.