מבשלים את הספר: ענני שוקולד
מבשלים את הספר: ענני שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שקדים, סוכר superfine, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לבשל את הספר: Sablés שוקולד, מבשלים את הספר: שוקולד טעים, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. קו 3 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף. לשפשף את הסוכר superfine וסוכר חום יחד דרך מסננת חוט גס לתוך קערה בינונית; להפריש. הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, ואז וניל. מקציפים, מדי פעם מגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה, עד התערובת היא צהוב חיוור מרקם קל, על 5 דקות. בהדרגה להכות את הביצים.
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית. עם מהירות המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים בשלוש תוספות, ערבוב רק עד כל תוספת משולבת.
מוסיפים את השקדים ושוקולד צ ' יפס ומערבבים רק עד לשלב.
הסר את הקערה מהמערבל. רוקן את הבצק על דלפק העבודה, והשתמש בידיים כדי להפיץ ביסודיות את השקדים ושוקולד צ ' יפס בבצק.
באמצעות כדור גלידה בקוטר 2 אינץ', מנה את הבלילה על המחבתות מוכנות. באמצעות העקב של כף היד שלך, מעט לשטח כל כדור בצק.
אופים שתי מחבתות עם העוגיות, מעבר המיקום של המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור על באמצע אפייה, עד העוגיות הן חום זהוב באופן שווה, 15 עד 18 דקות. במהלך 3 הדקות האחרונות, ראפ כל מחבת על המדף. העוגיות יסיטו את האוויר והסדקים החתומים יופיעו על העליונים. חזור עם המחבת השלישית. מגניב על המחבתות. הערה: לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.