קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: ענני שוקולד

מבשלים את הספר: ענני שוקולד
מבשלים את הספר: ענני שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שקדים, סוכר superfine, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לבשל את הספר: Sablés שוקולד, מבשלים את הספר: שוקולד טעים, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. קו 3 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.  לשפשף את הסוכר superfine וסוכר חום יחד דרך מסננת חוט גס לתוך קערה בינונית; להפריש.  הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, ואז וניל. מקציפים, מדי פעם מגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה, עד התערובת היא צהוב חיוור מרקם קל, על 5 דקות. בהדרגה להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית. עם מהירות המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים בשלוש תוספות, ערבוב רק עד כל תוספת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את השקדים ושוקולד צ ' יפס ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
( 23)( 23)
4
הסר את הקערה מהמערבל. רוקן את הבצק על דלפק העבודה, והשתמש בידיים כדי להפיץ ביסודיות את השקדים ושוקולד צ ' יפס בבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
( 23)( 23)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
באמצעות כדור גלידה בקוטר 2 אינץ', מנה את הבלילה על המחבתות מוכנות. באמצעות העקב של כף היד שלך, מעט לשטח כל כדור בצק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
אופים שתי מחבתות עם העוגיות, מעבר המיקום של המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור על באמצע אפייה, עד העוגיות הן חום זהוב באופן שווה, 15 עד 18 דקות. במהלך 3 הדקות האחרונות, ראפ כל מחבת על המדף. העוגיות יסיטו את האוויר והסדקים החתומים יופיעו על העליונים. חזור עם המחבת השלישית. מגניב על המחבתות. הערה: לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות