תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, ריבס, ויסקיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, חצי וחצי, 1/4 כוס הסוכר, וניל, ומלח. מערבבים את הלחם לתוך תערובת הביצים, מכסים את הקערה, ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות, דוחפים את הלחם לתוך הנוזל מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים התנור ל 191°. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בקערה בינונית, לשלב את ריבס, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת הקינמון. מערבבים בעדינות את תערובת ריבס לתוך תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
ריבס טרי, ועוד לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים עד חום זהוב מעט נפוח, 55 דקות עד 1 שעה 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור להתקרר על מדף במשך כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
להקציף בסוכר, חצי וחצי, ויסקי, ומלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר מהחום.
9
כדי לשרת, כפית את פודינג לחם חם לתוך קערות הגשה טפטוף עם רוטב ויסקי חם.