קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פודינג סולת שוקולד עם מחית פטל

מבשלים את הספר: פודינג סולת שוקולד עם מחית פטל
לבשל את הספר: פודינג Semolina שוקולד עם מחית פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 261 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אבקת קקאו, יוגורט חלב מלא, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו מבשלים את הספר: מחית שום ורוזמרין תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 או 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את החמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים אבקת קקאו ושוקולד חצי מתוק או מריר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום.
4
לנצח את היוגורט וסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את החמאה והשוקולד, את הסולת, את הסודה לאפייה ואת הוניל; מכים עד שמתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד הפודינג הוא השחמה קלות, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, מחית את פטל בבלנדר או מעבד מזון. תלוי כמה הם טעימים, ייתכן שתרצה להוסיף כף סוכר או לסחוט מיץ לימון לתערובת, אבל לטעום קודם כדי לראות אם יש צורך. לאחר מכן מסננים את מחית, ערבוב ולחץ על התערובת דרך מסננת עם מרית גומי להשאיר כל זרעים מאחור; הקפד לקבל את כל מחית מהחלק התחתון של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
כאשר הפודינג נעשה, לתת לו לנוח כמה דקות, ואז לחתוך אותו ריבועים או מלבנים לשרת חם, על חלק מחית, עם כמה פירות יער שלם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים