מיץ חמוציות, תפוחים ונקניקיות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 671 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך מלח ופלפל, סלרי, תערובת מלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מילוי נקניקיית תפוח חמוציות, תפוח, נקניק ומילוי חמוציות, ו נקניק, חמוציות מיובשות ומילוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את הבצלים, הסלרי, הכרישה, התפוחים והנקניקיות, ושוברים את הנקניק תוך כדי הבישול. לאחר כ -10 דקות, מוסיפים את התיבול העופות, עשבי תיבול טריים וחמוציות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
צווארי עוף
עשבי תיבול טריים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את תערובת המילוי המיובש ומרטבים עם מלאי הירקות. תערובת מילוי העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. (אני אוהב את המילוי קצת רטוב יותר-אם אתה לא, רק להוסיף מלאי פחות)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב