תבשיל Poblano Picadillo
תבשיל Poblano Picadillo דורש סביב 1 שעה ו -19 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 338 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שן שום, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו תבשיל עוף Poblano, תבשיל אנצ'ילדה עוף Poblano, ו Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
Place poblano צ ' ילה חצאים, עור הצדדים למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף מצופה ספריי בישול; לשטח עם יד. לצלות 16 דקות או עד מושחר.
מניחים צ ' יילס בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף ולהשליך עורות; לחתוך חצאי צ ' ילה לרצועות למדוד 3/4 כוס. שמור כל שאר צ ' ילה לשימוש נוסף.
בעוד צ ' ילה עומדת, לבשל אורז חום על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
מבשלים בשר בקר, בצל ושום בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב בקר להתפורר. (
מסננים במידת הצורך, ומחזירים תערובת בשר למחבת.)
מוסיפים אורז, עגבניות חתוכות לקוביות, ואת 9 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לבשל, חשוף, 3 דקות.
כפית 3 כוסות תערובת בשר לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם רצועות צ ' ילה ותערובת בשר שנותר.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד מבעבע.
הסר מהתנור; מפזרים גבינה. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 5 דקות או עד גבינה נמסה.