קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז
המתכון לבשל את הספר: רביולי לימון ועז גבינת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 371 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-404 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו מלח ים מלדון, ביצים, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את בצק הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
להקציף יחד את השמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
שים את הקמח, כורכום וגרידת לימון במעבד מזון, מוסיפים את תערובת השמן והביצה ומתמזגים לבצק מתפורר. זה עשוי לדרוש תוספת קמח או שמן. לאחר הבצק הגיע יחד והוא חלק (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו קצת ביד), לחלק אותו לארבעה בלוקים עבים, מלבני. עוטפים אותם בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כורכוםכורכום
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אבק קל משטח עבודה עם קמח. קח חתיכת בצק אחת ולשטח אותו על פני השטח המשוריין עם מערוך. הגדר את מכונת הפסטה שלך להגדרה הרחבה ביותר ולהעביר את הבצק דרך. חזור, לצמצם את ההגדרה על ידי חריץ בכל פעם, עד שתגיע להגדרה הנמוכה ביותר. כאשר כל גיליון מגולגל, לשמור אותו מתחת למגבת לחה כך שהוא לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
כדי להפוך את המילוי.
6
שלב את החומרים מילוי, מלבד ביצה לבן, בקערה למחוץ יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
השתמש חותך מאפה או שולי כוס כדי להחתים בערך 3 אינץ ' דיסקים מן יריעות פסטה. כדי לעצב כל raviolo, מברשת דיסק עם ביצה קטנה לבן ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
8
מניחים עוד דיסק פסטה על גבי. טובלים את האצבעות בקמח, ולאחר מכן לחץ בעדינות את כל האוויר כפי שאתה לאטום את הקצוות של שני הדיסקים יחד. אתה צריך בסופו של דבר עם מרכז בצורת כרית מוקף קצה כי הוא רק תחת 3/8 אינץ ' רחב. לאטום את הצדדים של הקצוות יחד בתקיפות עד שאתה לא יכול לראות תפר שבו שני הדיסקים נפגשים. כפי שהם עשויים, מניחים את רביולי על מגבת צלחת או מגש מפוזר עם סולת. השאר לייבוש במשך 10 עד 15 דקות. (כעת ניתן לכסות את המגש בניילון נצמד ולשמור את הרביולי במקרר ליום אחד.)
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
כאשר מוכן לבשל, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה במשך 2 עד 3 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסננים ומחלקים בין ארבע צלחות.
11
מפזרים פלפל ורוד, טרגון וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
12
טפטוף שמן זרעי ענבים על הרביולי וסביבם, מפזרים מלח נוסף ושפריץ של מיץ לימון, אם תרצו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רביולירביולי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות