קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז
המתכון לבשל את הספר: רביולי לימון ועז גבינת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 371 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-404 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו מלח ים מלדון, ביצים, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את בצק הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
להקציף יחד את השמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
שים את הקמח, כורכום וגרידת לימון במעבד מזון, מוסיפים את תערובת השמן והביצה ומתמזגים לבצק מתפורר. זה עשוי לדרוש תוספת קמח או שמן. לאחר הבצק הגיע יחד והוא חלק (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו קצת ביד), לחלק אותו לארבעה בלוקים עבים, מלבני. עוטפים אותם בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כורכוםכורכום
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
אבק קל משטח עבודה עם קמח. קח חתיכת בצק אחת ולשטח אותו על פני השטח המשוריין עם מערוך. הגדר את מכונת הפסטה שלך להגדרה הרחבה ביותר ולהעביר את הבצק דרך. חזור, לצמצם את ההגדרה על ידי חריץ בכל פעם, עד שתגיע להגדרה הנמוכה ביותר. כאשר כל גיליון מגולגל, לשמור אותו מתחת למגבת לחה כך שהוא לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
כדי להפוך את המילוי.
6
שלב את החומרים מילוי, מלבד ביצה לבן, בקערה למחוץ יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
השתמש חותך מאפה או שולי כוס כדי להחתים בערך 3 אינץ ' דיסקים מן יריעות פסטה. כדי לעצב כל raviolo, מברשת דיסק עם ביצה קטנה לבן ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
8
מניחים עוד דיסק פסטה על גבי. טובלים את האצבעות בקמח, ולאחר מכן לחץ בעדינות את כל האוויר כפי שאתה לאטום את הקצוות של שני הדיסקים יחד. אתה צריך בסופו של דבר עם מרכז בצורת כרית מוקף קצה כי הוא רק תחת 3/8 אינץ ' רחב. לאטום את הצדדים של הקצוות יחד בתקיפות עד שאתה לא יכול לראות תפר שבו שני הדיסקים נפגשים. כפי שהם עשויים, מניחים את רביולי על מגבת צלחת או מגש מפוזר עם סולת. השאר לייבוש במשך 10 עד 15 דקות. (כעת ניתן לכסות את המגש בניילון נצמד ולשמור את הרביולי במקרר ליום אחד.)
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
כאשר מוכן לבשל, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה במשך 2 עד 3 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים ומחלקים בין ארבע צלחות.
11
מפזרים פלפל ורוד, טרגון וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
12
טפטוף שמן זרעי ענבים על הרביולי וסביבם, מפזרים מלח נוסף ושפריץ של מיץ לימון, אם תרצו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רביולירביולי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק