קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז
המתכון לבשל את הספר: רביולי לימון ועז גבינת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 371 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-404 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו מלח ים מלדון, ביצים, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את בצק הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
להקציף יחד את השמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
שים את הקמח, כורכום וגרידת לימון במעבד מזון, מוסיפים את תערובת השמן והביצה ומתמזגים לבצק מתפורר. זה עשוי לדרוש תוספת קמח או שמן. לאחר הבצק הגיע יחד והוא חלק (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו קצת ביד), לחלק אותו לארבעה בלוקים עבים, מלבני. עוטפים אותם בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כורכוםכורכום
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
אבק קל משטח עבודה עם קמח. קח חתיכת בצק אחת ולשטח אותו על פני השטח המשוריין עם מערוך. הגדר את מכונת הפסטה שלך להגדרה הרחבה ביותר ולהעביר את הבצק דרך. חזור, לצמצם את ההגדרה על ידי חריץ בכל פעם, עד שתגיע להגדרה הנמוכה ביותר. כאשר כל גיליון מגולגל, לשמור אותו מתחת למגבת לחה כך שהוא לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
כדי להפוך את המילוי.
6
שלב את החומרים מילוי, מלבד ביצה לבן, בקערה למחוץ יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
השתמש חותך מאפה או שולי כוס כדי להחתים בערך 3 אינץ ' דיסקים מן יריעות פסטה. כדי לעצב כל raviolo, מברשת דיסק עם ביצה קטנה לבן ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
8
מניחים עוד דיסק פסטה על גבי. טובלים את האצבעות בקמח, ולאחר מכן לחץ בעדינות את כל האוויר כפי שאתה לאטום את הקצוות של שני הדיסקים יחד. אתה צריך בסופו של דבר עם מרכז בצורת כרית מוקף קצה כי הוא רק תחת 3/8 אינץ ' רחב. לאטום את הצדדים של הקצוות יחד בתקיפות עד שאתה לא יכול לראות תפר שבו שני הדיסקים נפגשים. כפי שהם עשויים, מניחים את רביולי על מגבת צלחת או מגש מפוזר עם סולת. השאר לייבוש במשך 10 עד 15 דקות. (כעת ניתן לכסות את המגש בניילון נצמד ולשמור את הרביולי במקרר ליום אחד.)
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
כאשר מוכן לבשל, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה במשך 2 עד 3 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסננים ומחלקים בין ארבע צלחות.
11
מפזרים פלפל ורוד, טרגון וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
12
טפטוף שמן זרעי ענבים על הרביולי וסביבם, מפזרים מלח נוסף ושפריץ של מיץ לימון, אם תרצו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רביולירביולי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום