קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 848 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, ו מבשלים את הספר: הריסה רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, ביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד. כבה את המיקסר, הסר את הקובץ המצורף ההנעה, ולהחליף אותו עם וו הבצק. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הבצק עם הוו בצק במהירות בינונית עד שהוא יוצר כדור, על 5 דקות. אבק משטח עבודה שטוח עם קמח. הופכים את הבצק על פני השטח המאובקים ולשים אותו בעדינות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהכדור מתחיל להרגיש אלסטי ומשטח הבצק מרגיש חלק ומשיי. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לנוח לפחות 45 דקות ועד לילה לפני יריעותיו (עוד והבצק יהיה discolor).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים את הריקוטה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו בקערה בינונית ומפזרים מלח, סוכר ואגוז מוסקט. מערבבים לשלב את התבלינים עם הגבינה. מערבבים בקרם, מוסיפים יותר במידת הצורך כדי להשיג את העקביות של גלידה רכה. (אתה יכול לעשות את המילוי עד יומיים מראש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
העבר אותו למיכל אטום ומקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את הרביולי.) לגרוף את 1/3 כוס מילוי ריקוטה וליצור אותו לדיסק על 1/2 אינץ 'גבוה ו 2 1/4 אינץ' בקוטר. הגדר את הדיסק על צלחת וחזור, ויצרו את הריקוטה הנותרת לסך של 8 דיסקים. שים אותם בצד בזמן שאתה מכין את הבצק לרביולי. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
כדי להפוך את רביולי, לחתוך שמונה 4 אינץ חתיכות מרובע של קלף ואבק שני אפייה גיליונות עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מגלגלים את הבצק אל ההגדרה הרזה השלישית על משט הפסטה (מספר 6 באמצעות מטבח
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
מצורף סיוע), לערום את יריעות הבצק על אחד מדפי האפייה מרופדים בקלף. כאשר יש לך התגלגל כל הבצק, אבק משטח עבודה שטוח עם קמח ולהניח גיליון אחד של הבצק על פני השטח המשוריין.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מניחים שלושה או ארבעה דיסקי ריקוטה על הבצק, ומשאירים 4 אינץ 'בין כל דיסק ו 1 1/2 עד 2 אינץ' של בצק על כל הצדדים של הדיסקים החיצוניים. השתמש בחלק האחורי של כף או האצבעות שלך כדי להפוך מכתש עמוק מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה במרכז כל דיסק. להפריד ביצה אחת, שמירה על הלבן בזהירות מחליק את החלמון לתוך מכתש אחד. חזור, מילוי 2 או 3 דיסקים הנותרים באותו אופן (אתה לא צריך להזמין עוד לבנים).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מניחים גיליון שני של בצק ישירות מאחורי הראשון ולהשתמש חותך מאפה מתגלגל, החל בקצה הבצק הקרוב לגוף שלך ונע בקו ישר ישירות ממך, מה שהופך חתך ארוך אחד דרך שני גיליונות של בצק בין שני דיסקים של ריקוטה. המשך לבצע חתכים את גיליון הבצק בין הדיסקים. באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה לבן סביב כל דיסק גבינה. הרם קטע אחד של בצק מן הסדין האחורי ולהניח אותו על החלק הקדמי המקביל של הבצק. מבלי להרים את raviolo, כוס שתי הידיים סביב הגבינה, כך הקצוות של אצבעות הזרת שלך ללחוץ על סביב הגבינה, איטום raviolo סגור. חזור, כיסוי ואיטום רביולי הנותרים. השתמש בחותך עוגיות מחורץ 3 × 3 אינץ ' או גלגל מאפה מחורץ לחתוך כל raviolo, להשליך את שאריות הבצק סביבו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכן לחזור, הרכבת רביולי הנותרים באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומקררים עד שאתם מוכנים להרתיח אותם, או עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
ממלאים שני סירים רחבים עם 6 ליטרים של מים כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מוסיפים 6 כפות מלח לכל סיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. יש מרית מחוררת או כף מחוררת ומגש כלים נקי שימושי עבור הרמת רביולי מחוץ למים. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
בעוד המים מגיעים לרתיחה, להפוך את רוטב החמאה החום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מניחים את החמאה ועלי מרווה בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות מבלי לערבב, מערבלים את המחבת מדי פעם כדי לחמם את החמאה באופן שווה ולמנוע ממנה לשרוף, עד שהבועות שוככות והחמאה חומה כהה עם אגוז, לריח קלוי. הפחת את החום לנמוך כדי לשמור על החמאה חמה בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר את הרביולי מהמקרר, אחד בכל פעם, להרים את הקלף מחזיק כל raviolo את גיליון האפייה ושחרר בעדינות את raviolo עם הנייר לתוך המים, הוספת 4 רביולי לכל סיר. (הקלף יפריד במהירות ויהיה קל להסיר מהמים.) כאשר יש לך ירד כל רביולי, להסיר ולהשליך את נייר הקלף, חלקית לכסות את הסירים כדי להחזיר את המים לרתיחה במהירות, ולשמור אותו רותח. מבשלים את הרביולי במשך 4 דקות. עם מגבת מטבח נקייה ביד אחת וכפית מחוררת או מרית ביד השנייה, הרימו רביולו אחד מתוך המים ועל גבי מגבת הכלים כדי לייבש אותו, ולאחר מכן הניחו אותו בזהירות במרכז צלחת ארוחת הערב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
חזור עם שאר הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
15
יוצקים את החמאה החומה מעל הרביולי, מחלקים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16
מניחים את אחד מרווה עלים על גבי כל raviolo, להשליך את העלים הנותרים. השתמש במטוסי מיקרו או פומפיה דקה אחרת כדי לגרר אבק אור של Parmigiano-Reggiano על כל raviolo, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה