קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 848 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, ו מבשלים את הספר: הריסה רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, ביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד. כבה את המיקסר, הסר את הקובץ המצורף ההנעה, ולהחליף אותו עם וו הבצק. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הבצק עם הוו בצק במהירות בינונית עד שהוא יוצר כדור, על 5 דקות. אבק משטח עבודה שטוח עם קמח. הופכים את הבצק על פני השטח המאובקים ולשים אותו בעדינות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהכדור מתחיל להרגיש אלסטי ומשטח הבצק מרגיש חלק ומשיי. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לנוח לפחות 45 דקות ועד לילה לפני יריעותיו (עוד והבצק יהיה discolor).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את הריקוטה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו בקערה בינונית ומפזרים מלח, סוכר ואגוז מוסקט. מערבבים לשלב את התבלינים עם הגבינה. מערבבים בקרם, מוסיפים יותר במידת הצורך כדי להשיג את העקביות של גלידה רכה. (אתה יכול לעשות את המילוי עד יומיים מראש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
העבר אותו למיכל אטום ומקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את הרביולי.) לגרוף את 1/3 כוס מילוי ריקוטה וליצור אותו לדיסק על 1/2 אינץ 'גבוה ו 2 1/4 אינץ' בקוטר. הגדר את הדיסק על צלחת וחזור, ויצרו את הריקוטה הנותרת לסך של 8 דיסקים. שים אותם בצד בזמן שאתה מכין את הבצק לרביולי. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
כדי להפוך את רביולי, לחתוך שמונה 4 אינץ חתיכות מרובע של קלף ואבק שני אפייה גיליונות עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מגלגלים את הבצק אל ההגדרה הרזה השלישית על משט הפסטה (מספר 6 באמצעות מטבח
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מצורף סיוע), לערום את יריעות הבצק על אחד מדפי האפייה מרופדים בקלף. כאשר יש לך התגלגל כל הבצק, אבק משטח עבודה שטוח עם קמח ולהניח גיליון אחד של הבצק על פני השטח המשוריין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים שלושה או ארבעה דיסקי ריקוטה על הבצק, ומשאירים 4 אינץ 'בין כל דיסק ו 1 1/2 עד 2 אינץ' של בצק על כל הצדדים של הדיסקים החיצוניים. השתמש בחלק האחורי של כף או האצבעות שלך כדי להפוך מכתש עמוק מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה במרכז כל דיסק. להפריד ביצה אחת, שמירה על הלבן בזהירות מחליק את החלמון לתוך מכתש אחד. חזור, מילוי 2 או 3 דיסקים הנותרים באותו אופן (אתה לא צריך להזמין עוד לבנים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
7
מניחים גיליון שני של בצק ישירות מאחורי הראשון ולהשתמש חותך מאפה מתגלגל, החל בקצה הבצק הקרוב לגוף שלך ונע בקו ישר ישירות ממך, מה שהופך חתך ארוך אחד דרך שני גיליונות של בצק בין שני דיסקים של ריקוטה. המשך לבצע חתכים את גיליון הבצק בין הדיסקים. באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה לבן סביב כל דיסק גבינה. הרם קטע אחד של בצק מן הסדין האחורי ולהניח אותו על החלק הקדמי המקביל של הבצק. מבלי להרים את raviolo, כוס שתי הידיים סביב הגבינה, כך הקצוות של אצבעות הזרת שלך ללחוץ על סביב הגבינה, איטום raviolo סגור. חזור, כיסוי ואיטום רביולי הנותרים. השתמש בחותך עוגיות מחורץ 3 × 3 אינץ ' או גלגל מאפה מחורץ לחתוך כל raviolo, להשליך את שאריות הבצק סביבו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכן לחזור, הרכבת רביולי הנותרים באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומקררים עד שאתם מוכנים להרתיח אותם, או עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
ממלאים שני סירים רחבים עם 6 ליטרים של מים כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מוסיפים 6 כפות מלח לכל סיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. יש מרית מחוררת או כף מחוררת ומגש כלים נקי שימושי עבור הרמת רביולי מחוץ למים. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
בעוד המים מגיעים לרתיחה, להפוך את רוטב החמאה החום.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12
מניחים את החמאה ועלי מרווה בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות מבלי לערבב, מערבלים את המחבת מדי פעם כדי לחמם את החמאה באופן שווה ולמנוע ממנה לשרוף, עד שהבועות שוככות והחמאה חומה כהה עם אגוז, לריח קלוי. הפחת את החום לנמוך כדי לשמור על החמאה חמה בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר את הרביולי מהמקרר, אחד בכל פעם, להרים את הקלף מחזיק כל raviolo את גיליון האפייה ושחרר בעדינות את raviolo עם הנייר לתוך המים, הוספת 4 רביולי לכל סיר. (הקלף יפריד במהירות ויהיה קל להסיר מהמים.) כאשר יש לך ירד כל רביולי, להסיר ולהשליך את נייר הקלף, חלקית לכסות את הסירים כדי להחזיר את המים לרתיחה במהירות, ולשמור אותו רותח. מבשלים את הרביולי במשך 4 דקות. עם מגבת מטבח נקייה ביד אחת וכפית מחוררת או מרית ביד השנייה, הרימו רביולו אחד מתוך המים ועל גבי מגבת הכלים כדי לייבש אותו, ולאחר מכן הניחו אותו בזהירות במרכז צלחת ארוחת הערב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
חזור עם שאר הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
15
יוצקים את החמאה החומה מעל הרביולי, מחלקים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
16
מניחים את אחד מרווה עלים על גבי כל raviolo, להשליך את העלים הנותרים. השתמש במטוסי מיקרו או פומפיה דקה אחרת כדי לגרר אבק אור של Parmigiano-Reggiano על כל raviolo, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה