קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 848 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, ו מבשלים את הספר: הריסה רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, ביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד. כבה את המיקסר, הסר את הקובץ המצורף ההנעה, ולהחליף אותו עם וו הבצק. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הבצק עם הוו בצק במהירות בינונית עד שהוא יוצר כדור, על 5 דקות. אבק משטח עבודה שטוח עם קמח. הופכים את הבצק על פני השטח המאובקים ולשים אותו בעדינות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהכדור מתחיל להרגיש אלסטי ומשטח הבצק מרגיש חלק ומשיי. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לנוח לפחות 45 דקות ועד לילה לפני יריעותיו (עוד והבצק יהיה discolor).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מערבבים את הריקוטה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו בקערה בינונית ומפזרים מלח, סוכר ואגוז מוסקט. מערבבים לשלב את התבלינים עם הגבינה. מערבבים בקרם, מוסיפים יותר במידת הצורך כדי להשיג את העקביות של גלידה רכה. (אתה יכול לעשות את המילוי עד יומיים מראש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
העבר אותו למיכל אטום ומקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את הרביולי.) לגרוף את 1/3 כוס מילוי ריקוטה וליצור אותו לדיסק על 1/2 אינץ 'גבוה ו 2 1/4 אינץ' בקוטר. הגדר את הדיסק על צלחת וחזור, ויצרו את הריקוטה הנותרת לסך של 8 דיסקים. שים אותם בצד בזמן שאתה מכין את הבצק לרביולי. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
כדי להפוך את רביולי, לחתוך שמונה 4 אינץ חתיכות מרובע של קלף ואבק שני אפייה גיליונות עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מגלגלים את הבצק אל ההגדרה הרזה השלישית על משט הפסטה (מספר 6 באמצעות מטבח
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מצורף סיוע), לערום את יריעות הבצק על אחד מדפי האפייה מרופדים בקלף. כאשר יש לך התגלגל כל הבצק, אבק משטח עבודה שטוח עם קמח ולהניח גיליון אחד של הבצק על פני השטח המשוריין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מניחים שלושה או ארבעה דיסקי ריקוטה על הבצק, ומשאירים 4 אינץ 'בין כל דיסק ו 1 1/2 עד 2 אינץ' של בצק על כל הצדדים של הדיסקים החיצוניים. השתמש בחלק האחורי של כף או האצבעות שלך כדי להפוך מכתש עמוק מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה במרכז כל דיסק. להפריד ביצה אחת, שמירה על הלבן בזהירות מחליק את החלמון לתוך מכתש אחד. חזור, מילוי 2 או 3 דיסקים הנותרים באותו אופן (אתה לא צריך להזמין עוד לבנים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מניחים גיליון שני של בצק ישירות מאחורי הראשון ולהשתמש חותך מאפה מתגלגל, החל בקצה הבצק הקרוב לגוף שלך ונע בקו ישר ישירות ממך, מה שהופך חתך ארוך אחד דרך שני גיליונות של בצק בין שני דיסקים של ריקוטה. המשך לבצע חתכים את גיליון הבצק בין הדיסקים. באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה לבן סביב כל דיסק גבינה. הרם קטע אחד של בצק מן הסדין האחורי ולהניח אותו על החלק הקדמי המקביל של הבצק. מבלי להרים את raviolo, כוס שתי הידיים סביב הגבינה, כך הקצוות של אצבעות הזרת שלך ללחוץ על סביב הגבינה, איטום raviolo סגור. חזור, כיסוי ואיטום רביולי הנותרים. השתמש בחותך עוגיות מחורץ 3 × 3 אינץ ' או גלגל מאפה מחורץ לחתוך כל raviolo, להשליך את שאריות הבצק סביבו.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכן לחזור, הרכבת רביולי הנותרים באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומקררים עד שאתם מוכנים להרתיח אותם, או עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
ממלאים שני סירים רחבים עם 6 ליטרים של מים כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
10
מוסיפים 6 כפות מלח לכל סיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. יש מרית מחוררת או כף מחוררת ומגש כלים נקי שימושי עבור הרמת רביולי מחוץ למים. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
בעוד המים מגיעים לרתיחה, להפוך את רוטב החמאה החום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
12
מניחים את החמאה ועלי מרווה בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות מבלי לערבב, מערבלים את המחבת מדי פעם כדי לחמם את החמאה באופן שווה ולמנוע ממנה לשרוף, עד שהבועות שוככות והחמאה חומה כהה עם אגוז, לריח קלוי. הפחת את החום לנמוך כדי לשמור על החמאה חמה בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר את הרביולי מהמקרר, אחד בכל פעם, להרים את הקלף מחזיק כל raviolo את גיליון האפייה ושחרר בעדינות את raviolo עם הנייר לתוך המים, הוספת 4 רביולי לכל סיר. (הקלף יפריד במהירות ויהיה קל להסיר מהמים.) כאשר יש לך ירד כל רביולי, להסיר ולהשליך את נייר הקלף, חלקית לכסות את הסירים כדי להחזיר את המים לרתיחה במהירות, ולשמור אותו רותח. מבשלים את הרביולי במשך 4 דקות. עם מגבת מטבח נקייה ביד אחת וכפית מחוררת או מרית ביד השנייה, הרימו רביולו אחד מתוך המים ועל גבי מגבת הכלים כדי לייבש אותו, ולאחר מכן הניחו אותו בזהירות במרכז צלחת ארוחת הערב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
חזור עם שאר הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
15
יוצקים את החמאה החומה מעל הרביולי, מחלקים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
16
מניחים את אחד מרווה עלים על גבי כל raviolo, להשליך את העלים הנותרים. השתמש במטוסי מיקרו או פומפיה דקה אחרת כדי לגרר אבק אור של Parmigiano-Reggiano על כל raviolo, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה