מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 848 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, ו מבשלים את הספר: הריסה רביולי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח, ביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד. כבה את המיקסר, הסר את הקובץ המצורף ההנעה, ולהחליף אותו עם וו הבצק. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הבצק עם הוו בצק במהירות בינונית עד שהוא יוצר כדור, על 5 דקות. אבק משטח עבודה שטוח עם קמח. הופכים את הבצק על פני השטח המאובקים ולשים אותו בעדינות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהכדור מתחיל להרגיש אלסטי ומשטח הבצק מרגיש חלק ומשיי. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לנוח לפחות 45 דקות ועד לילה לפני יריעותיו (עוד והבצק יהיה discolor).
מערבבים את הריקוטה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו בקערה בינונית ומפזרים מלח, סוכר ואגוז מוסקט. מערבבים לשלב את התבלינים עם הגבינה. מערבבים בקרם, מוסיפים יותר במידת הצורך כדי להשיג את העקביות של גלידה רכה. (אתה יכול לעשות את המילוי עד יומיים מראש.
העבר אותו למיכל אטום ומקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את הרביולי.) לגרוף את 1/3 כוס מילוי ריקוטה וליצור אותו לדיסק על 1/2 אינץ 'גבוה ו 2 1/4 אינץ' בקוטר. הגדר את הדיסק על צלחת וחזור, ויצרו את הריקוטה הנותרת לסך של 8 דיסקים. שים אותם בצד בזמן שאתה מכין את הבצק לרביולי.
כדי להפוך את רביולי, לחתוך שמונה 4 אינץ חתיכות מרובע של קלף ואבק שני אפייה גיליונות עם סולת.
מגלגלים את הבצק אל ההגדרה הרזה השלישית על משט הפסטה (מספר 6 באמצעות מטבח
מצורף סיוע), לערום את יריעות הבצק על אחד מדפי האפייה מרופדים בקלף. כאשר יש לך התגלגל כל הבצק, אבק משטח עבודה שטוח עם קמח ולהניח גיליון אחד של הבצק על פני השטח המשוריין.
מניחים שלושה או ארבעה דיסקי ריקוטה על הבצק, ומשאירים 4 אינץ 'בין כל דיסק ו 1 1/2 עד 2 אינץ' של בצק על כל הצדדים של הדיסקים החיצוניים. השתמש בחלק האחורי של כף או האצבעות שלך כדי להפוך מכתש עמוק מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה במרכז כל דיסק. להפריד ביצה אחת, שמירה על הלבן בזהירות מחליק את החלמון לתוך מכתש אחד. חזור, מילוי 2 או 3 דיסקים הנותרים באותו אופן (אתה לא צריך להזמין עוד לבנים).
מניחים גיליון שני של בצק ישירות מאחורי הראשון ולהשתמש חותך מאפה מתגלגל, החל בקצה הבצק הקרוב לגוף שלך ונע בקו ישר ישירות ממך, מה שהופך חתך ארוך אחד דרך שני גיליונות של בצק בין שני דיסקים של ריקוטה. המשך לבצע חתכים את גיליון הבצק בין הדיסקים. באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה לבן סביב כל דיסק גבינה. הרם קטע אחד של בצק מן הסדין האחורי ולהניח אותו על החלק הקדמי המקביל של הבצק. מבלי להרים את raviolo, כוס שתי הידיים סביב הגבינה, כך הקצוות של אצבעות הזרת שלך ללחוץ על סביב הגבינה, איטום raviolo סגור. חזור, כיסוי ואיטום רביולי הנותרים. השתמש בחותך עוגיות מחורץ 3 × 3 אינץ ' או גלגל מאפה מחורץ לחתוך כל raviolo, להשליך את שאריות הבצק סביבו.
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכן לחזור, הרכבת רביולי הנותרים באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומקררים עד שאתם מוכנים להרתיח אותם, או עד 8 שעות.
ממלאים שני סירים רחבים עם 6 ליטרים של מים כל אחד.
מוסיפים 6 כפות מלח לכל סיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. יש מרית מחוררת או כף מחוררת ומגש כלים נקי שימושי עבור הרמת רביולי מחוץ למים.
בעוד המים מגיעים לרתיחה, להפוך את רוטב החמאה החום.
מניחים את החמאה ועלי מרווה בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות מבלי לערבב, מערבלים את המחבת מדי פעם כדי לחמם את החמאה באופן שווה ולמנוע ממנה לשרוף, עד שהבועות שוככות והחמאה חומה כהה עם אגוז, לריח קלוי. הפחת את החום לנמוך כדי לשמור על החמאה חמה בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
הסר את הרביולי מהמקרר, אחד בכל פעם, להרים את הקלף מחזיק כל raviolo את גיליון האפייה ושחרר בעדינות את raviolo עם הנייר לתוך המים, הוספת 4 רביולי לכל סיר. (הקלף יפריד במהירות ויהיה קל להסיר מהמים.) כאשר יש לך ירד כל רביולי, להסיר ולהשליך את נייר הקלף, חלקית לכסות את הסירים כדי להחזיר את המים לרתיחה במהירות, ולשמור אותו רותח. מבשלים את הרביולי במשך 4 דקות. עם מגבת מטבח נקייה ביד אחת וכפית מחוררת או מרית ביד השנייה, הרימו רביולו אחד מתוך המים ועל גבי מגבת הכלים כדי לייבש אותו, ולאחר מכן הניחו אותו בזהירות במרכז צלחת ארוחת הערב.
יוצקים את החמאה החומה מעל הרביולי, מחלקים אותו באופן שווה.
מניחים את אחד מרווה עלים על גבי כל raviolo, להשליך את העלים הנותרים. השתמש במטוסי מיקרו או פומפיה דקה אחרת כדי לגרר אבק אור של Parmigiano-Reggiano על כל raviolo, ומגישים.