קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: שוקולד טעים

מבשלים את הספר: שוקולד טעים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שוקולד טעים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. אם יש לך חמאה, סוכר ממתקים, פודינג שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו לבשל את הספר: Sablés שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפקאן וסוכר במעבד מזון ודופק יחד במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה של מערבל חשמלי, שמנת יחד את החמאה, וניל, ואת תערובת הסוכר פקאן, ולאחר מכן מערבבים בקמח ומלח עד רק מעורב. צנן את הבצק במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים התנור ל 325° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
השתמש באצבעותיך כדי ללחוץ על הבצק הצונן לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'. לדקור את הבצק עם מזלג ולאפות 10 עד 15 דקות, עד זהוב קלות. לקרר את הבצק מבושל בעת הכנת השכבות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את השמנת לפודינג בסיר כבד תחתית על אש בינונית. מערבבים יחד את חלמוני הסוכר והביצה בקערת ערבוב. כאשר הקרם חם (אבל לא רותח), מזג את הקרם לתוך החלמונים על ידי הוספת לאט מחצית הקרם תוך ערבוב במרץ, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הקרם בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 5 עד 7 דקות, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מניחים את השוקולד החשוך והחלב בקערת ערבוב עם חמאה, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
יוצקים את תערובת השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
8
מורחים את הפודינג בצלחת רדודה כדי להתקרר ולכסות עם חתיכת ניילון לעטוף להציב ישירות על פני השטח, כך העור אינו יוצר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בקערת ערבוב קטנה או קערה של מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת 1/2 סוכר ' ממתקים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
בקערה של מערבל חשמלי, או ביד, שוט את השמנת לתוך פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר שוט עוד כמה דקות, עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מורחים את גבינת השמנת על קרום הלחם הקצר המקורר, למעלה עם הפודינג, ולאחר מכן מוסיפים את הקצפת. להכניס למקרר לפחות 1 שעה, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
12
מקשטים עם שבבי שוקולד נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד