קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: שוקולד טעים

מבשלים את הספר: שוקולד טעים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שוקולד טעים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. אם יש לך חמאה, סוכר ממתקים, פודינג שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו לבשל את הספר: Sablés שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפקאן וסוכר במעבד מזון ודופק יחד במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה של מערבל חשמלי, שמנת יחד את החמאה, וניל, ואת תערובת הסוכר פקאן, ולאחר מכן מערבבים בקמח ומלח עד רק מעורב. צנן את הבצק במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים התנור ל 325° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
השתמש באצבעותיך כדי ללחוץ על הבצק הצונן לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'. לדקור את הבצק עם מזלג ולאפות 10 עד 15 דקות, עד זהוב קלות. לקרר את הבצק מבושל בעת הכנת השכבות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים את השמנת לפודינג בסיר כבד תחתית על אש בינונית. מערבבים יחד את חלמוני הסוכר והביצה בקערת ערבוב. כאשר הקרם חם (אבל לא רותח), מזג את הקרם לתוך החלמונים על ידי הוספת לאט מחצית הקרם תוך ערבוב במרץ, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הקרם בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 5 עד 7 דקות, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מניחים את השוקולד החשוך והחלב בקערת ערבוב עם חמאה, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
יוצקים את תערובת השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
8
מורחים את הפודינג בצלחת רדודה כדי להתקרר ולכסות עם חתיכת ניילון לעטוף להציב ישירות על פני השטח, כך העור אינו יוצר.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
בקערת ערבוב קטנה או קערה של מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת 1/2 סוכר ' ממתקים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
בקערה של מערבל חשמלי, או ביד, שוט את השמנת לתוך פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר שוט עוד כמה דקות, עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מורחים את גבינת השמנת על קרום הלחם הקצר המקורר, למעלה עם הפודינג, ולאחר מכן מוסיפים את הקצפת. להכניס למקרר לפחות 1 שעה, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
12
מקשטים עם שבבי שוקולד נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד