מבשלים את הספר: שוקולד טעים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שוקולד טעים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. אם יש לך חמאה, סוכר ממתקים, פודינג שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו לבשל את הספר: Sablés שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפקאן וסוכר במעבד מזון ודופק יחד במשך 30 שניות.
בקערה של מערבל חשמלי, שמנת יחד את החמאה, וניל, ואת תערובת הסוכר פקאן, ולאחר מכן מערבבים בקמח ומלח עד רק מעורב. צנן את הבצק במשך 30 דקות.
השתמש באצבעותיך כדי ללחוץ על הבצק הצונן לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'. לדקור את הבצק עם מזלג ולאפות 10 עד 15 דקות, עד זהוב קלות. לקרר את הבצק מבושל בעת הכנת השכבות הנותרות.
מחממים את השמנת לפודינג בסיר כבד תחתית על אש בינונית. מערבבים יחד את חלמוני הסוכר והביצה בקערת ערבוב. כאשר הקרם חם (אבל לא רותח), מזג את הקרם לתוך החלמונים על ידי הוספת לאט מחצית הקרם תוך ערבוב במרץ, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הקרם בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 5 עד 7 דקות, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף.
מניחים את השוקולד החשוך והחלב בקערת ערבוב עם חמאה, וניל ומלח.
יוצקים את תערובת השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מורחים את הפודינג בצלחת רדודה כדי להתקרר ולכסות עם חתיכת ניילון לעטוף להציב ישירות על פני השטח, כך העור אינו יוצר.
בקערת ערבוב קטנה או קערה של מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת 1/2 סוכר ' ממתקים יחד עד חלקה.
בקערה של מערבל חשמלי, או ביד, שוט את השמנת לתוך פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר שוט עוד כמה דקות, עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים את גבינת השמנת על קרום הלחם הקצר המקורר, למעלה עם הפודינג, ולאחר מכן מוסיפים את הקצפת. להכניס למקרר לפחות 1 שעה, או לילה.
מקשטים עם שבבי שוקולד נוספים, אם תרצה בכך.