קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות70
מגזין

עלי ענבים עם קינואה, שרימפס וסלק

עלי ענבים עם קינואה, שרימפס וסלק
עלי ענבים עם קינואה, שרימפס וסלק עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 53 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, צלפים מלאים במלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורקיה & קינואה ממולא ענבים עלים, עלי ענבים, ו עלי ענבים.

הוראות

1
חותכים את גבעולי עלה הענבים וכל צלעות מרכזיות קשוחות, שמירה על עלים שלמים. בחר את 24 העלים הגדולים. במידת הצורך, להתאים 2 עלים קטנים יותר יחד כדי להפוך 1 אחד גדול.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
צלעותצלעות
2
בסיר קטן, לכסות את הקינואה עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים קמצוץ מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך: 5 דקות. תנפח את הקינואה.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
5
בסיר קטן של מים רותחים, מבשלים את השרימפס עד מבושל דרך, על 1 דקה. עם כפית מחוררת, להעביר אותם לצלחת כדי להתקרר, ולאחר מכן לחתוך את השרימפס חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הסלק למים ומבשלים עד למכרז, כ -20 דקות; מוסיפים מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על הסלק מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
סלקסלק
7
מסננים את הסלק ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך אותו לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
8
שים את הצלפים בקערה, לכסות במים ולספוג במשך 3 דקות, ואז לנקז ולשטוף. קוצצים בגסות את הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להעביר את הזרעים אל משטח עבודה כדי להתקרר, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
11
שים את זרעי הכמון בקערה ומערבבים את הצלפים, פטרוזיליה, מיץ לימון, שמן, שום וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
בקערה גדולה, לשלב את קינואה, שרימפס וסלק.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
שרימפסשרימפס
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים את הרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
14
מורחים 6 עלי ענבים על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
מורחיםמורחים
15
מניחים כף מעוגלת של מילוי קינואה ליד קצה הגבעול של כל עלה. מקפלים את החלק התחתון של העלים למעלה ומעל המילוי, ואז מגלגלים אותם, לוחצים בחוזקה ומתקפלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
גלולגלול
16
להעביר את הלחמניות למגש גדול, צד התפר למטה. חזור עם עלי הענבים הנותרים ומילוי. מקררים את הלחמניות, אבל תן להם לחזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
גלולגלול
17
הפוך קדימה: עלי הענבים הממולאים יכולים להיות בקירור בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים