קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

מבשלים את הספר: שוקולד לבן-גלידת מזקל

מבשלים את הספר: שוקולד לבן-גלידת מזקל
לכו לחנות ותביאו שוקולד, חצי חצי, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר דוד כפול: להגדיר סיר 4 ליטר עם 1 אינץ ' של מים. בחר קערת נירוסטה 3 ליטר כי אתה יכול לקנן לתוך המחבת מבלי לגעת במים. תביא את סיר המים לרתיחה מעל חום גבוה בזמן שאתה מכין את בסיס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי עד שהוא קיטור.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מורחים את השוקולד לשכבה דקה על תחתית הקערה, ואז שופכים על החצי וחצי החמים. מערבבים עד השוקולד הלבן החל להמס. בקערת נירוסטה שהיא חלק מהדוד הכפול שלך, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד משולב היטב, ואז לטאטא בתערובת השוקולד. הפחת את הטמפרטורה מתחת לסיר המים כדי לשמור על רתיחה עדינה. הגדר את הקערה של בסיס פודינג מעל מים רותחים לטאטא לעתים קרובות, מגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע עם מרית גומי, עד התערובת מתעבה במידה ניכרת, על 5 דקות. פודינג מבושל מספיק כאשר הוא מגיע 180 מעלות על מדחום שנקרא מיידית. (אתה יכול גם לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתוך פודינג, ואז לרוץ את האצבע דרך פודינג: אם הקו מחזיק בבירור, פודינג התעבה מספיק.) עבור המרקם הטוב ביותר, יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בגודל דומה נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח. נסטלו את הפודינג לתוך הקרח וקציפו באופן קבוע עד שיתקרר לחלוטין. להכניס למקרר אם לא להשתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה