מבשלים את הספר: שוקולד לבן-גלידת מזקל
לכו לחנות ותביאו שוקולד, חצי חצי, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר דוד כפול: להגדיר סיר 4 ליטר עם 1 אינץ ' של מים. בחר קערת נירוסטה 3 ליטר כי אתה יכול לקנן לתוך המחבת מבלי לגעת במים. תביא את סיר המים לרתיחה מעל חום גבוה בזמן שאתה מכין את בסיס פודינג.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי עד שהוא קיטור.
מורחים את השוקולד לשכבה דקה על תחתית הקערה, ואז שופכים על החצי וחצי החמים. מערבבים עד השוקולד הלבן החל להמס. בקערת נירוסטה שהיא חלק מהדוד הכפול שלך, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד משולב היטב, ואז לטאטא בתערובת השוקולד. הפחת את הטמפרטורה מתחת לסיר המים כדי לשמור על רתיחה עדינה. הגדר את הקערה של בסיס פודינג מעל מים רותחים לטאטא לעתים קרובות, מגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע עם מרית גומי, עד התערובת מתעבה במידה ניכרת, על 5 דקות. פודינג מבושל מספיק כאשר הוא מגיע 180 מעלות על מדחום שנקרא מיידית. (אתה יכול גם לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתוך פודינג, ואז לרוץ את האצבע דרך פודינג: אם הקו מחזיק בבירור, פודינג התעבה מספיק.) עבור המרקם הטוב ביותר, יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בגודל דומה נירוסטה.
למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח. נסטלו את הפודינג לתוך הקרח וקציפו באופן קבוע עד שיתקרר לחלוטין. להכניס למקרר אם לא להשתמש באופן מיידי.