מדבקות סיר חזיר הוא חלב חינם ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. גשו לסופר וקנו את ג'ינג'ר, כרוב נאפה, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 12%. נסו מדבקות סיר חזיר, מדבקות סיר חזיר, ו מדבקות חזיר ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק יחד כרוב 3/4 כפית מלח ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להעביר מגבת צלחת נקייה או בכותנה, לאסוף מסתיים יחד, ולסובב לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. לנגב קערה נקייה, ואז להחזיר כרוב אליו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חזיר, זנגביל, גזר, בצל ירוק, שום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב סויה, שמן שומשום, וביצה, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת כרוב חזיר. מערבבים פלפל הנותרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
על משטח יבש, לפרוס 1 עטיפת gyoza, שמירה על עטיפות שנותרו מכוסות בד מעומעם או מגבת נייר. כפית 1 1/2 כפיות מילוי למרכז, ואז להרטיב באמצע קצה עם אצבע רטובה. מקפלים חצי ללא לחות של עטיפה מעל חצי רטוב כדי ליצור צורה חצי ירח פתוח. כדי לאטום, באמצעות האגודל והאצבע של יד אחת, טופס 6 קפלים זעירים לאורך קצה לא מוארך של עטיפה, לחיצה על קפלים נגד גבול רטוב כדי לצרף מילוי. גבול רטוב יישאר חלק ויעקום באופן אוטומטי בחצי עיגול. לעמוד כופתה, בצד התפר למעלה, על תבנית אפייה ולחץ בעדינות כדי לשטח את התחתונה. מכסים באופן רופף עם מטלית לחה או מגבת נייר. טופס הנותרים כופתאות באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
6
ב 10 אינץ', lidded, לא מקל מחבת על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון, ולאחר מכן להסיר מחום ולסדר מדבקות סיר בתבנית מעגלית הדוקה בעמידה בשמן (הם צריכים לגעת אחד בשני). מבשלים, חשופים, עד שישבנים הם זהובים חיוורים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הוסף 1/2 כוס מים, להטות מחבת להפיץ, ואז לכסות בחוזקה עם מכסה ומבשלים עד הנוזל התאדה תחתית של כופתאות הם פריך וזהוב, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף 2 כפות יותר מים אם מחבת נראה יבש לפני תחתית הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מכסה ומבשל, מחבת רועד לשחרר מדבקות סיר, עד קיטור מתפוגג, 1 עד 2 דקות. הפוך צלחת גדולה עם שפה מעל מחבת. באמצעות מחזיקי סיר, להחזיק צלחת ומחבת יחד ולהפוך מחבת.