מדליונים בקר עם בייקון ומוסר נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 917 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מורלים, מלח, מדיירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בייקון עטוף מדליונים חזיר, בייקון בגריל עטוף מדליונים חזיר, ו מדליונים בקר עם רוטב קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
1
עוטפים פרוסת בייקון סביב כל מדליון בשר ומאובטחים עם קיסמים. מתבלים במלח ופלפל. במחבת, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את המדליונים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, 2 דקות; להסתובב ולבשל במשך 1 דקה.
3
מוסיפים את המורלים ואת הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד הבצל הירוק הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פטריות מורל
4
להעביר את הבשר לצלחת. מבשלים את הירקות במשך 2 דקות יותר, מוסיפים את מדירה ומבשלים במשך 2 דקות.