מדליונים בקר עם בייקון ומוסר
מדליונים בקר עם בייקון ומוסר נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 917 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מורלים, מלח, מדיירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בייקון עטוף מדליונים חזיר, בייקון בגריל עטוף מדליונים חזיר, ו מדליונים בקר עם רוטב קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
עוטפים פרוסת בייקון סביב כל מדליון בשר ומאובטחים עם קיסמים. מתבלים במלח ופלפל. במחבת, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את המדליונים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, 2 דקות; להסתובב ולבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את המורלים ואת הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד הבצל הירוק הם מכרז.
להעביר את הבשר לצלחת. מבשלים את הירקות במשך 2 דקות יותר, מוסיפים את מדירה ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיף את הבשר והמלאי ומבשל על חום נמוך בינוני, מפנה, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס במרכז של רשם הבשר 140, על 3 דקות.
להעביר את הבשר לצלחות; להשליך את הקיסמים.
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים במלח ופלפל, כף מעל הבשר ומגישים.