מהי סלסה ורדה באיטלקית?
מהי סלסה ורדה באיטלקית? דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 369 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לכם אנשובי, עלי נענע, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלסה איטלקית ורדה, סלסה איטלקית ורדה, ו סלסה איטלקית ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את השום, צלפים, אנשובי; להעביר לקערה קטנה.
מוסיפים ½ כפית של המלח; מערבבים את המנטה, פטרוזיליה, שמן זית, מיץ לימון וחומץ יין אדום. תניח בצד.
יוצקים את שמן קנולה על מחבת גריל מעל. השתמש במגבת נייר כדי להפיץ אותו באופן שווה על כל המשטחים, לנגב את העודף.
מניחים את מחבת הגריל על חום בינוני גבוה ולאפשר לו לקבל חם מאוד.בינתיים, פרפר שרימפס על ידי חיתוך במרכז של כל אחד, לאורכו, כמעט אבל לא לגמרי דרך. דה ורידים יהיה חריץ לאורכו כבר. בצע את הקו הזה כדי להפוך את החריץ עמוק יותר לפרפר כל אחד. פתח את שני הצדדים להניח שטוח ככל האפשר. העונה עם ½ כפית הנותרים של מלח ופלפל.גריל במשך 1 עד 2 דקות לכל צד, תלוי בגודל, עד השרימפס פשוט להפוך ורוד ואטום.
מניחים 4 שרימפס על כל צלחת כפית חלק מהרוטב עליהם.
מגישים עם טריזי לימון.כמו זה: כמו טעינה...