מהפך בייקון עוף אלפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, פטוצ'יני, גבינת פרמיג' אנו-רג'יאנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו מהפך עוף פטוצ'יני אלפרדו, בייקון עוף אלפרדו, ו עוף בייקון אלפרדו רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מבשלים עוף ושום בחמאה על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד; מוציאים ושומרים על חום.