מהפך בייקון עוף אלפרדו
מהפך בייקון עוף אלפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, פטוצ'יני, גבינת פרמיג' אנו-רג'יאנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו מהפך עוף פטוצ'יני אלפרדו, בייקון עוף אלפרדו, ו עוף בייקון אלפרדו רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מבשלים עוף ושום בחמאה על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד; מוציאים ושומרים על חום.
שלב עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת.
מוסיפים שמנת ומלח שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את התרד, העוף, 3/4 כוס הגבינה, התיבול האיטלקי ומחצית הבייקון; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מסננים פטוצ ' יני; מוסיפים לתערובת העוף. מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מפזרים את שארית הגבינה והבייקון.