מהפך לחם קישואים
לחם קישואים מהפך הוא מתכון צמחוני ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו, המכיל 24 מנות. ארוחת בוקר זו מכילה 168 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון זה מטעם Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה לא כל כך מדהים. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את לחם קישואים ובטטה בטעם שוקולד עם שקדים ודובדבנים מיובשים , לחם קישואים כפול בטעם שוקולד , וממרח גבינת קישואים מוגש עם לחם אומן .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את הסוכר, רסק התפוחים, הביצים, השמן והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
ערבבו את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, המלח וסודה לשתייה; הקציפו בהדרגה לתוך תערובת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את הקישואים והאגוזים.
מעבירים לשתי תבניות כיכר לחם בגודל 20x10 ס"מ, מצופות בתרסיס שמן.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 45-55 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות צינון.