מהפך תפוחי אדמה שמנת חמוצה
מהפך תפוחי שמנת חמוצה היא תוספת צמחונית לקטו אובו. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתאים ל-10 ומחירו 85 סנט למנה מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 32%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קפה שמנת חמוצה מייקאובר, אנצ'ילדות עוף שמנת חמוצה, ותפוחי אדמה שמנת חמוצה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה, הסלרי והבצל בסיר גדול; מכסים במים. להביא לרתיחה; מכסים ומבשלים רק עד לריכוך, כ-15 דקות.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר קטן; מערבבים פנימה את הקמח, המלח, זרעי הסלרי והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בהדרגה חלב. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מעבירים רוטב לקערה גדולה; מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, 1/2 כוס גבינת צ'דר, גבינת עיבוד ו-3 כפות עירית.
מסננים את תערובת תפוחי האדמה; מוסיפים לרוטב ומערבבים בעדינות עד לציפוי.
העבר ל-3-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהוא מבעבע.
מפזרים את שארית הגבינה; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.