תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הכריך דגים מטוגנים וו. מתכון זה מספק 31 מנות. עם 363 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. אם יש לך בגט, תבלין, רוטב חריף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מהקרס כריך דג מטוגן, כריך דגים מטוגנים, ו כריך דגים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי לעשות Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
2
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
מערבבים הכל יחד בצנצנת, מערבבים. שמרו על כיסוי הדוק container.To הפוך כריך דגים:.מחממים שמן במחבת סאוט.לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים על שניהם sides.In 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הסר לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מורחים רוטב remoulade בשני הצדדים של לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
9
שכבה כמה רומיין על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום וקצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
רומיין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.