קושימומחה
מוכן ב31 דק.
מנות31
ציון בריאות10
מגזין

מהקרס כריך דג מטוגן

מהקרס כריך דג מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הכריך דגים מטוגנים וו. מתכון זה מספק 31 מנות. עם 363 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. אם יש לך בגט, תבלין, רוטב חריף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מהקרס כריך דג מטוגן, כריך דגים מטוגנים, ו כריך דגים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לעשות Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
2
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
3
יוצקים לתוך קערה ולהוסיף מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים יחד.צ ' יל במקרר עד מוכן serve.To הפוך תיבול פירות ים:.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
5
מערבבים הכל יחד בצנצנת, מערבבים. שמרו על כיסוי הדוק container.To הפוך כריך דגים:.מחממים שמן במחבת סאוט.לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים על שניהם sides.In 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הסר לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מורחים רוטב remoulade בשני הצדדים של לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
9
שכבה כמה רומיין על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום וקצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
רומייןרומיין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

מרכיבים

2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1צביטהקאיין (אופציונלי)קאיין (אופציונלי)0(יכול להיות או להרחיק)זרעי סלריזרעי סלרי0(יכול להיות או להרחיק)זרעי סלריזרעי סלרי2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ביצים, מכותביצים, מכות3ביצים, מכותביצים, מכות1(יכול להיות או להרחיק)רוטב דגיםרוטב דגים1(יכול להיות או להרחיק)רוטב דגיםרוטב דגים1קילוגרםפילה טרי (או דג לבן אחר)פילה טרי (או דג לבן אחר)1קילוגרםפילה טרי (או דג לבן אחר)פילה טרי (או דג לבן אחר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1גדולבאגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)באגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)1גדולבאגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)באגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)2(יכול להיות או להרחיק)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)2(יכול להיות או להרחיק)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)31ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי11 קילו קישואים,שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש11 קילו קישואים,שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש31ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב Remouladeרוטב Remoulade1לימון, מיץ שללימון, מיץ של1לימון, מיץ שללימון, מיץ של3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק31ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון31ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpanko (או פירורי לחם רגילים)panko (או פירורי לחם רגילים)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)פירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס11 קילו קישואים,רליש חם (אמיש או הודי)רליש חם (אמיש או הודי)11 קילו קישואים,רליש חם (אמיש או הודי)רליש חם (אמיש או הודי)1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)8עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)0(יכול להיות או להרחיק)צווארי עוףצווארי עוף0(יכול להיות או להרחיק)צווארי עוףצווארי עוף0(יכול להיות או להרחיק)1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין0(יכול להיות או להרחיק)1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)3(חוֹרֶף)תיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)תיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)31ריבס, קצוץ טרי או קפואתיבול פירות יםתיבול פירות ים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום12פרוסות12 עגבניות, פרוסות12 עגבניות, פרוסות12פרוסות12 עגבניות, פרוסות12 עגבניות, פרוסות2(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.