מוח ברוטב שרי
אם יש לך שרי, חצי-חצי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוף ברוטב שרי-סויה, תולעים למוחות, ו מוחות אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את המוח ביסודיות במים קרים; להסיר בזהירות קרום.
מערבבים קמח, חרדל, מלח ופלפל; מחפר בתערובת קמח, ציפוי היטב. תניח בצד.
בצל מטוגן ופלפל ירוק בשמן חם בתנור הולנדי גדול עד למכרז.
מוסיפים מוחות ומבשלים עד להשחמה, הופכים בעדינות לחומים מכל הצדדים.
בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חצי חצי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות.
מערבבים חצי וחצי הנותרים, גבינת פרמזן, ושרי.
יוצקים על תערובת המוח; לבשל 5 דקות נוספות על אש נמוכה.
מגישים מיד מעל נקודות טוסט, אם תרצה.