מוט מוקפץ עם פפרונטאן ופסטו גרגיר הנחלים נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו מוט, פתיתי פלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו גרגיר הנחלים המוקפץ, צנוניות מוקפצות וגרגר הנחלים, ו ג'ינג'י מוקפץ מתכון גרגיר ים ושיטאקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל אדום, פלפלים אדומים וצהובים, טימין, סוכר ופתיתי פלפל אדום ומבשלים על אש בינונית עד שהפלפלים מתרככים, אך עדיין שומרים על צורה וצבע, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פלפל צהוב
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
3
מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
בבלנדר מניחים גרגיר מים, שמן זית כתית מעולה, צנוברים ושום ומערבבים עד לקבלת ירוק חלק ובהיר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לא מגן מקומי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מתבלים פילה מוט במלח ופלפל. במחבת מטגן טפלון בגודל 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית שנותרו עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מוט
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים פילה מתובל, בצד העור למטה, בעדינות לנער את המחבת כך שהם לא מקל. מבשלים 6 עד 7 דקות על אש בינונית גבוהה עד שהעור פריך ופילה ומבושל. הופכים פילה, מוסיפים פפרונטה למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר דגים מיד כדי להפריד צלחות חמות לחלק תערובת פלפל חם מעל באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.