Molly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil might be just the main course you are search for. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, עגבניות ענבים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים מטוגנים עם בייקון ועגבניות, עוף En Papillote עם בזיליקום ועגבניות שרי, ו ספגטי עם סרטן, עגבניות שרי ובזיליקום.
הוראות
1
עם מלקחיים או כף מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את השומר ואת העונה עם מלח פתיתי פלפל אדום. מערבבים עם כף עץ כדי לצפות את השומר עם שמן ו pancetta לטפטף ו לטחון רק דקה או שתיים, עד השומר מתחיל לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים ומגרדים את הקרקעית כדי לנתק ולהמיס כל חתיכות pancetta מבושל טעים. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ו braise, ערבוב כמה פעמים, עד השומר הוא רך עם התנגדות קטנה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
הוסף עוד כף שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושום.הגבר את החום לבינוני וטחון, חשוף, רועד ומתערבב לעתים קרובות, עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, כ -10 דקות. מערבבים לעתים קרובות לגרד את הקרום המקורמל היפה שיתפתח על החלק התחתון של המחבת. כאשר כמחצית העגבניות התפוצצו, על 12 דקות, להוסיף עוד 2 עד 3 כפות של מים ואת pancetta, לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב occassially, בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בדוק את דג הנזיר. רוב דגי הנזיר מגיע מהשוק עם קרום אפרפר דק, חלקלק למדי המכסה את הדגים. זוהי שכבה טבעית הקיימת בין העור לבין הפילה הלבן הטהור ויש להסיר אותה מסיבות אסתטיות ומרקמות. כמה שווקים לקצץ את זה בשבילך, אבל רובם לא. באמצעות סכין חיתוך חדה או סכין פילה, לקצץ את הממברנה מבלי לחתוך את הדג. לקצץ את כל כתמים כהים על דג הנזיר גם כן.[אני דווקא מצאתי את זה די קשה לחתוך את כל החלקים הכהים. עשיתי כמיטב יכולתי אבל, בדיעבד, לא הייתי צריך להדגיש כל כך הרבה; החלקים הכהים שנותרו היו בסדר ובעיקר מוסתרים על ידי הרוטב.]
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סכין פילה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
חותכים את פילה דג הנזיר לתוך 4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfish
7
לטף את פילה דג הנזיר יבש עם מגבות נייר ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfish
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת בינונית לא דביקה (9 עד 10 אינץ') על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הדג ומוסיפים אותו עד שהוא מאבד את מראהו הגולמי והחיצוני הוא זהוב חיוור, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
להעביר את הפילה לרוטב עגבניות שומר רותח. עם מרית גומי, לגרד כל שמן או מיצים מן המחבת nonstick על פילה. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, הופכים את הפילה לאחר 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Monkfish
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
לשרת וליהנות!קליעה, דג, מולי סטיבנס.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.