קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות59
מגזין

מולי סטיבנס דג ספוג עם עגבניות שרי ובזיליקום

מולי סטיבנס דג ספוג עם עגבניות שרי ובזיליקום
Molly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil might be just the main course you are search for. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, עגבניות ענבים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים מטוגנים עם בייקון ועגבניות, עוף En Papillote עם בזיליקום ועגבניות שרי, ו ספגטי עם סרטן, עגבניות שרי ובזיליקום.

הוראות

1
עם מלקחיים או כף מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את השומר ואת העונה עם מלח פתיתי פלפל אדום. מערבבים עם כף עץ כדי לצפות את השומר עם שמן ו pancetta לטפטף ו לטחון רק דקה או שתיים, עד השומר מתחיל לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים ומגרדים את הקרקעית כדי לנתק ולהמיס כל חתיכות pancetta מבושל טעים. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ו braise, ערבוב כמה פעמים, עד השומר הוא רך עם התנגדות קטנה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
הוסף עוד כף שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושום.הגבר את החום לבינוני וטחון, חשוף, רועד ומתערבב לעתים קרובות, עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, כ -10 דקות. מערבבים לעתים קרובות לגרד את הקרום המקורמל היפה שיתפתח על החלק התחתון של המחבת. כאשר כמחצית העגבניות התפוצצו, על 12 דקות, להוסיף עוד 2 עד 3 כפות של מים ואת pancetta, לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל, ערבוב occassially, בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בדוק את דג הנזיר. רוב דגי הנזיר מגיע מהשוק עם קרום אפרפר דק, חלקלק למדי המכסה את הדגים. זוהי שכבה טבעית הקיימת בין העור לבין הפילה הלבן הטהור ויש להסיר אותה מסיבות אסתטיות ומרקמות. כמה שווקים לקצץ את זה בשבילך, אבל רובם לא. באמצעות סכין חיתוך חדה או סכין פילה, לקצץ את הממברנה מבלי לחתוך את הדג. לקצץ את כל כתמים כהים על דג הנזיר גם כן.[אני דווקא מצאתי את זה די קשה לחתוך את כל החלקים הכהים. עשיתי כמיטב יכולתי אבל, בדיעבד, לא הייתי צריך להדגיש כל כך הרבה; החלקים הכהים שנותרו היו בסדר ובעיקר מוסתרים על ידי הרוטב.]
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סכין פילהסכין פילה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
חותכים את פילה דג הנזיר לתוך 4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfishפילה Monkfish
7
לטף את פילה דג הנזיר יבש עם מגבות נייר ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה Monkfishפילה Monkfish
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת בינונית לא דביקה (9 עד 10 אינץ') על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הדג ומוסיפים אותו עד שהוא מאבד את מראהו הגולמי והחיצוני הוא זהוב חיוור, 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
להעביר את הפילה לרוטב עגבניות שומר רותח. עם מרית גומי, לגרד כל שמן או מיצים מן המחבת nonstick על פילה. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, הופכים את הפילה לאחר 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
MonkfishMonkfish
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
לשרת וליהנות!קליעה, דג, מולי סטיבנס.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
קטגוריות: מתכונים, פירות ים
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים

מרכיבים

2Tbsבזיליקום טרי מגוררבזיליקום טרי מגורר3ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מוסיפים עוד שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושוםמוסיפים עוד שמן למחבת, יחד עם עגבניות ושום3ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גסמלח גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומר קצוץ דק (על 1/2 נורה)שומר קצוץ דק (על 1/2 נורה)2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1פיינטעגבניות שרי או ענביםעגבניות שרי או ענבים3ריבס, קצוץ טרי או קפואMolly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & BasilMolly Stevens' Braised Monkfish with Cherry Tomatoes & Basil1WES E אומנויות השפה האנגליתחותכים את פילה monkfish לתוך 4 שווהחותכים את פילה monkfish לתוך 4 שווה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה monkfishפילה monkfish3Tbsשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוסות עבות pancetta, לחתוך לחתיכות 1 אינץפרוסות עבות pancetta, לחתוך לחתיכות 1 אינץ3ריבס, קצוץ טרי או קפואמגישים וליהנותמגישים וליהנות1צביטהקורט פתיתי פלפל אדום מרוסקקורט פתיתי פלפל אדום מרוסק6מעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחתמעבירים את דג הנזיר ללוחות חמים. מערבבים את הבזיליקום לתוך הרוטב, טעם מלח ופלפל וכפית אותו סביב הדגים על כל צלחת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך20088 באפריל8 באפריל3ריבס, קצוץ טרי או קפואמאת אדם רוברטסמאת אדם רוברטס3ריבס, קצוץ טרי או קפואקטגוריות: מתכונים, פירות יםקטגוריות: מתכונים, פירות ים11 קילו קישואים,COMENCOMEN3ריבס, קצוץ טרי או קפואתני למולי להפעיל את קסמיה במטבח שלך אחרי יום עבודה קשה. הנה איך אתה עושה את זה…תני למולי להפעיל את קסמיה במטבח שלך אחרי יום עבודה קשה. הנה איך אתה עושה את זה…3ריבס, קצוץ טרי או קפואהבא הבא " אפריל בפריז3ריבס, קצוץ טרי או קפואקליעה, דג, מולי סטיבנס.קליעה, דג, מולי סטיבנס.3ריבס, קצוץ טרי או קפוא"קודם לפגוש את הצלחות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.